Zomerthema: Hip Holland Hip

Maandag 6 juli t/m vrijdag 14 augustus 2020

 

We zijn gestart met het zomerthema Hip Holland Hip! We wonen met z’n allen in een dichtbevolkt land; een klein land waar we met heel veel mensen bij elkaar wonen. Elk volk heeft zijn eigen gebruiken en tradities. Wij dus ook! Voor ons lijken deze gebruiken en tradities heel gewoon, maar voor mensen uit andere landen zijn ze soms heel vreemd. Wat dacht je van een “patatje met”? Vraag aan een toerist wat dit is en je zult zien dat hij of zij je vast aanstaart.


Deze zomer (van 6 juli tot en met 14 augustus) komen de kinderen bij Kinderwoud (KDV - 0-4 jaar en BSO - 4-12 jaar) allemaal leuke, gekke, hippe Hollandse weetjes tegen. We gaan speuren, sporten, knutselen, quizzen en nog veel meer! 

 

Richtlijnen RIVM omtrent coronavirus

Helaas, we hebben nog wel te maken met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. In tegenstelling tot voorgaande zomer kiezen onze locaties ervoor om activiteiten zoveel mogelijk op het eigen terrein te houden met de kinderen van de eigen locatie. De uitstapjes houden we beperkt. We beoordelen per situatie of het verantwoord is met een groep kinderen en passen eventueel de groepsgrootte of het uitje aan. Maar… dat mag de pret niet drukken! We maken we er een superleuke zomer van.

 

We wensen iedereen een hele fijne zomer!