Zomerthema: Happy in je hangmat!

Het is zomervakantie en dus tijd om tropische avonturen te beleven! Het centrale Kinderwoud-thema deze zomer is ‘Happy in je hangmat’!
In elke regio hebben onze vakantiewerkgroepen weer hard gewerkt om binnen dit thema een leuk, uitdagend activiteitenaanbod samen te stellen. Want ook in de zomervakantie geldt; Elke dag een mooie dag bij Kinderwoud!

Tijdens deze zomer gaan we dan ook volop bewegen, genieten van muziek, gezond eten, lekker buiten zijn en vooral genieten van de zomervakantie! En dat allemaal binnen subthema’s als Ravotten & Relaxen, Hawaï, Waterwereld, Pirates of the Caribbean, Flora en Fauna. 

 

Benieuwd naar onze zomeractiviteiten?
Bekijk hieronder de programma`s per regio!


Kinderwoud Campingweken
Na het succes van de afgelopen jaren organiseert Kinderwoud dit jaar voor het derde keer de Kinderwoud Campingweken!
Op Camping Kinderwoud krijgen de BSO-kinderen gevarieerde campingactiviteiten en uitjes aangeboden. Ze beleven elke dag iets anders. Zo worden er diverse workshops aangeboden, zoals; Expeditie Robinson, Superhelden en Muziek. Maar ook Repticura komt langs met reptielen, de politie komt en we gaan kanoën, skeeleren en nog heel veel meer! Alle leuke dingen van kamperen komen voorbij, maar slapen doen de kinderen thuis. Bekijk hieronder de campinglocaties en de programma's per camping!

Campinglocaties

Het belooft weer een mooie zomer te worden!

 

Zomerthema: happy in je hangmat!