Vrijwilliger Peuteropvang Gorredijk

 

Wat ga jij doen?


Voor onze peuteropvang op locatie Loevestein zoeken we een vrijwilliger die de pedagogisch medewerker ondersteunt bij het opvangen, verzorgen en begeleiden van de kinderen. Ben jij minimaal 1 ochtend beschikbaar? Lees dan gerust verder! De vrijwilliger helpt mee met de dagelijkse huishoudelijke zorg. De vrijwilliger draagt geen eindverantwoordelijkheid voor de werkzaamheden en verricht de werkzaamheden altijd in aanwezigheid van de pedagogisch medewerker.

 

Welke taken kan je verwachten?

 

  • Het uitvoeren van licht (lichamelijk) verzorgende en leefklimaat-bevorderende werkzaamheden, onder leiding van de pedagogisch medewerker
  • Assisteren bij het voorbereiden en uitvoeren van groepsactiviteiten onder leiding van de medewerker waarmee zij/hij werkt, waarbij de drie kernwaarden (Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing) uit het pedagogisch beleid als uitgangspunt dienen.
  • Voert licht huishoudelijke werkzaamheden uit ter ondersteuning.
  • Houdt samen met de pedagogisch medewerker toezicht op de (buiten-)activiteiten.
  • Werkt volgens de richtlijnen van veiligheid en hygiëne en het pedagogisch beleid.
  • Verricht andere eenvoudige taken.


Kinderwoud


Bij Kinderwoud Kinderopvang maken we van 'Elke dag een mooie dag!'. Elk kind verdient het om zich in een warme, geborgen sfeer te kunnen ontwikkelen en ontplooien. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog voor de eigenheid en persoonlijkheid van kind(eren). Zij maken daarom met veel plezier van elke dag een mooie dag! Onze missie wordt gesteund door ons pedagogisch beleid. Het beleid biedt ons handvaten om de activiteiten op de groep, en daarmee de ontwikkeling van kinderen, zo optimaal mogelijk te organiseren.


Wat verwachten wij van jou?

 

  • Beschikbaarheid van minimaal 1 ochtend van 08:00 – 12:45, van maandag t/m vrijdag.
  • MBO werk- en denkniveau 2, bij voorkeur in het bezit van een kindgerichte opleiding
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Contact

 

Voor meer informatie over de functie of bij belangstelling kun je contact opnemen met onze HR-afdeling. Stuur ook gerust een Whatsapp-berichtje.


HR-Afdeling t.a.v. Carolien Ettema
T: 06-57316895
E: vacatures@kinderwoud.nl


VOG

 

De vrijwilliger dient een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en gekoppeld te worden aan Kinderwoud. De kosten hiervoor kun je declareren bij Kinderwoud.