Pedagogisch beleidsmedewerker/ coach

Vanwege het vertrek van één van onze pedagogisch beleidsmedewerker/coach zijn wij op zoek naar enthousiaste en bevlogen nieuwe collega. Vind jij het een uitdaging om de kinderopvang bij Kinderwoud nog mooier te maken door pedagogisch medewerkers te laten groeien in hun vakbekwaamheid? Reageer dan snel op onze vacature voor

 

Pedagogisch Beleidsmedewerker/ Coach

(minimaal 20 uur per week, waarvan 16 uur per week als pedagogisch beleidsmedewerker/ coach

en minimaal 4 uur per week als pedagogisch medewerker)

 

Wat ga je doen?

Kinderwoud hecht veel waarde aan de pedagogische kwaliteit van onze kinderopvang en als Pedagogisch beleidsmedewerker/ coach werk je hier actief aan mee. Samen met de clustermanager en clustercoördinator ben je verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit op de verschillende groepen en locaties en zorg je zo voor de optimale (brein)ontwikkeling van het kind. Je stelt gezamenlijk een plan op om de pedagogische visie en manier van werken op de groepen zo goed mogelijk te begeleiden, optimaliseren en medewerkers te inspireren.


Je geeft (beleidsmatige) advies, training en ondersteuning, om zo te werken aan het bereiken van de pedagogische doelen en het bewust pedagogisch handelen van de pedagogisch medewerkers te verbeteren. Je ondersteunt de medewerkers bij het uitdragen van onze pedagogische visie, het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan van Kinderwoud. Dit doe je door het coachen van onze pedagogisch medewerkers.

 

Om je werkzaamheden als Pedagogisch beleidsmedewerker/ coach optimaal te kunnen verrichten, werk je minimaal 4 uur per week mee op één van onze locaties. En omdat jij actief meewerkt met de pedagogisch medewerkers op verschillende locaties, kun jij jouw specialistische kennis en coaching precies afstemmen op de behoeften van jouw collega’s.

 

Jouw werk als Pedagogisch beleidsmedewerker/ coach is gericht op diverse groepen, dus Kinderdagopvang, Buitenschoolse opvang en ook Peuteropvang.

 

Wij bieden

 • Een uitdagende en veelzijdige baan waarin de ontwikkeling van Kinderwoud centraal staat.
 • Een baan tussen de 20-30 uur in de week, waarbij je 16 uur per week zult worden ingezet als pedagogisch coach.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een gevarieerd programma workshops, trainingen en lezingen om jouw kennis en expertise up to date te houden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met de wens dit bij goed functioneren te verlengen.
 • Als pedagogisch coach word je ingeschaald in salarisschaal 9 (maximaal € 3.910,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek) en als pedagogisch medewerker wordt je ingeschaald in salarisschaal 6 (maximaal € 2.899,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang en een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer.

 

Wij vragen:

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld pedagogiek of SPH).
 • Een VVE-certificaat (Uk&Puk).
 • Pedagogisch kennis van de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen van 0-13 jaar en wat een kind in deze fases nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen.
 • Specifieke pedagogische kennis (bijv. de breinontwikkeling bij kinderen, het omgaan met ontwikkelings- en/of gedragsproblematiek, beeldcoaching).
 • Coachende vaardigheden voor het ondersteunen en stimuleren van medewerkers en het geven van sturing in hun doorontwikkeling.
 • Zowel in een team kunnen werken als zelfstandig.
 • Plannen en organiseren door op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen en benodigde tijd, acties en middelen aan te geven door bepaalde doelen te kunnen bereiken
 • Een persoonlijkheid die communicatief vaardig, zelfstandig, pro-actief en een teamspeler is.
 • Die resultaatgericht en kwaliteit gedreven is en een ambassadeur van Kinderwoud is.
 • Flexibiliteit in de te werken uren en dagen, minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 • In bezit van rijbewijs en auto

 

Contact

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

Jitske de Boer, Clustermanager

T: 06 12896771
E: jitskedeboer@kinderwoud.nl

 

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Vul dan vóór woensdag 3 maart a.s. het sollicitatieformulier op onze website in.

Uiterlijk vrijdag 5 maart a.s. ontvang je bericht over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure. De gesprekken vinden plaats op donderdag 11 maart 2021.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.