Meld uw kind aan voor
tussenschoolseopvang
Nu aanmelden

Tussenschoolse opvang, TSO

De tussenschoolse opvang in Friesland is opvang voor kinderen van de basisschool tussen de middag. De kinderen kunnen hier rustig hun lunch opeten en daarna nog even spelen met vriendjes van school. De tussenschoolse opvang in Friesland wordt georganiseerd door pedagogisch medewerkers en vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat uw kind veilig van school wordt gehaald en op tijd weer gebracht wordt. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de tussenschoolse opvang (TSO) bij Kinderwoud in Friesland te regelen. Aangezien bijna elke school een ander systeem hanteert en ook andere tarieven, kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Bel daarom voor meer informatie over tussenschoolse opvang in Friesland naar 0513 - 610825.

 

Voor de tussenschoolse opvang kunt u geen kinderopvangtoeslag aanvragen. De tussenschoolse opvang valt namelijk buiten de Wet Kinderopvang.

 

Kwalitatief goede tussenschoolse opvang draagt bij aan het welzijn van kinderen, zodat zij fris en uitgerust aan het tweede deel van hun schooldag kunnen beginnen. Omdat wij de tussenschoolse opvang in Friesland van uw kind graag goed willen regelen, informeren wij u graag persoonlijk en vrijblijvend aan de hand van uw situatie.