Stagiair(e) Activiteiten & Evenementen

Kinderwoud is een van de actiefste en grootste kinderopvangorganisaties van Friesland. Dagelijks verzorgen wij de opvang van ongeveer 5000 kinderen en bieden hen een veilige, uitdagende plek om met vriendjes te spelen en te ontdekken. Kinderwoud biedt een rijke speel-leer-omgeving, waarin de ontwikkeling van elk kind, op zijn eigen manier en tempo, centraal staat. Met een team van ruim 300 medewerkers, diverse samenwerkingspartners en professionele ondersteuning wordt elke dag gewerkt om de kinderen met veel plezier naar de opvang te laten gaan. Kinderwoud maakt van elke dag een mooie dag!

 
Met ingang van september 2018 is Kinderwoud Kinderopvang op zoek naar: 

 

Stagiair(e) Activiteiten en Evenementen

voor een periode van 6 maanden (of langer), 4 of 5 dagen per week

 

Als stagiair(e) draag je bij aan het uitvoeren van het activiteitenprogramma van Kinderwoud. Daarbij heb je contact met diverse externe aanbieders van activiteiten; o.a. buurtsportcoaches, sportverenigingen, welzijnsorganisaties, cultuuraanbieders, natuurorganisaties. Intern werk je samen met clustermanagers, clusterassistenten, de marketingmedewerker en de pedagogische medewerkers. Je helpt met plannen, uitvoeren en evalueren van activiteitenprogramma’s op verschillende locaties door Friesland heen. Je ontvangt leiding van en ondersteunt de coördinator activiteiten & evenementen bij het maken van het beleid en de digitalisering van het activiteitenaanbod. Je leert de wereld van de kinderopvang kennen en maakt kennis met de pedagogische achtergronden.

 

Onderzoek

Je verricht onderzoek naar de behoeften van kinderen en ouders aan activiteiten. Je kijkt daarbij naar reeds bestaande onderzoeken en het activiteiten aanbod van de concurrentie. Daarnaast onderzoek je de behoefte van onze huidige klanten in de verschillende regio’s. Je doet aanbevelingen m.b.t. ons activiteitenaanbod.

Wat wordt van de stagiair(e) verwacht?

De stagiair(e) moet over de volgende capaciteiten beschikken:

 • Je bent zowel inhoudelijk als praktisch ingesteld
 • Je bent een representatieve, enthousiaste persoonlijkheid
 • Je bent organisatorisch sterk
 • Je hebt hart voor de kinderopvang
 • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken
 • Relevante HBO-opleiding
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Wat bieden wij?

 • Een leerzame werkplek in een levendige organisatie
 • Een informele werksfeer
 • Breed netwerk
 • Passende stagevergoeding

Vacature en contactinformatie

Grijp nu je kans en stuur je motivatie en C.V. per mail naar aafjevandijk@kinderwoud.nl

Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Aafje van Dijk, coördinator activiteiten & evenementen via 06-10924271 of aafjevandijk@kinderwoud.nl.