Kosten peuteropvang bij Kinderwoud

Elk gezin leeft in een andere situatie. Dit maakt dat de kosten voor peuteropvang voor iedereen anders kunnen zijn. 

 

Zelf uitrekenen

 

Met onze berekentool kunt u eenvouding de kosten van peuteropvang in uw situatie berekenen. Heeft u liever een offerte op maat? Dat is ook mogelijk. Neem telefonisch contact op via telefoonnummer (0513) 610 825 of stuur een e-mail naar planning@kinderwoud.nl.

 

Woont u in de gemeente Heerenveen, Tytsjerksteradiel, Súdwest Fryslân, Fryske Marren, Weststellingwerf of Opsterland?

 

Voor werkende/studerende ouders of ouders die inburgering volgen:

U vraagt kinderopvangtoeslag aan over de plaatsing op de peuteropvang:

 

 

Voor niet werkende ouders:

Bent u niet werkzaam? Dan heeft u recht op een toeslag via de gemeente. Hiervoor levert u inkomensgegevens aan bij ons om de juiste ouderbijdrage vast te stellen.

 

 

 

Woont u in de gemeente Harlingen?


De gemeente Harlingen biedt alle kinderen binnen de gemeente Harlingen 7 uren gratis peuteropvang (voorschool) aan. Voor afname van meer uren wordt een ouderbijdrage gevraagd waarvoor kinderopvangtoeslag kan worden aangevraagd. Een kind met een VVE indicatie heeft recht op 10,5 uur gratis peuteropvang. De jeugdgezondheidszorg stelt op basis van bepaalde criteria vast of peuters vanaf drie jaar in aanmerking komen voor een VVE indicatie en daarmee voor een uitbreiding van dagdelen.

 

Kinderopvangtoeslag

 

Voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag kunt u de site www.toeslagen.nl raadplegen, maar u kunt ook contact opnemen met onze afdeling Financiën via (0513) 610 825 of per mail via financien@kinderwoud.nl