Peuteropvang gemeente Opsterland

Kinderwoud biedt op verschillende locaties in gemeente Opsterland peuteropvang aan. Zo is Kinderwoud actief in Beetsterzwaag, Gorredijk en Ureterp. Op de peuteropvang in Beetsterzwaag, Gorredijk en Ureterp kunnen kinderen van 2 - 4 jaar heerlijk met leeftijdsgenootjes spelen, samen ontdekken en nieuwe dingen leren.

 

De activiteiten worden met zorg ontwikkeld door de pedagogisch medewerkers. Onze activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van de peuter en is een voorbereiding op de basisschool. Alle peuteropvang locaties van Kinderwoud in de gemeente Opsterland werken met een VVE programma. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Kinderwoud werkt met programma's als UK&PUK en Piramide. Deze programma's ondersteunen de werkzaamheden van onze pedagogisch medewerkers en stimuleren daarmee de ontwikkeling van uw peuter.

 

U kunt uw peuter aanmelden voor peuteropvang in gemeente Opsterland vanaf de leeftijd van anderhalf jaar. Zodra uw peuter twee jaar wordt, kan hij / zij geplaatst worden.

 

Willen u en uw peuter eens bij ons op een peuteropvang locatie in gemeente Opsterland komen kijken? Dan bent u van harte welkom. We vinden het prettig wanneer u vooraf een afspraak maakt met één van de pedagogisch medewerkers. Zij zijn telefonisch bereikbaar op de speelochtend op de peuteropvang. U kunt de contactgegevens van al onze peuteropvang locaties in gemeente Opsterland vinden op onze locatiepagina. Door een plaats of postcode in te vullen, kunt u eenvoudig de dichtstbijzijnde peuteropvang locatie vinden.