Kosten kinderopvang bij Kinderwoud

De kosten van onze kinderopvang liggen vaak lager dan je denkt, je kunt ze eenvoudig berekenen met onze rekentool. Omdat de kosten van kinderopvang per gezin verschillen, vragen wij je om enkele gegevens in te vullen zodat we de juiste berekening kunnen uitvoeren. Binnen een paar minuten krijg je een indicatie van de kosten voor kinderopvang die passen bij jouw gezinssituatie.


Bereken hier de kosten van onze kinderopvang.

Bekijk onze tarieven voor 2023 en lees hieronder meer over onze contractvormen.

 

Contractvormen

Om ervoor te zorgen dat de kosten van kinderopvang aansluiten bij jouw wensen, biedt Kinderwoud verschillende contractvormen aan.

 

Schoolwekencontract

Met dit contract regel je de kinderopvang van je kind gedurende de schoolweken. Dit contract geeft recht op opvang gedurende schoolweken op de contractueel vastgelegde dagen (41 weken per jaar). We hanteren de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs voor het vaststellen van schoolvakantieweken.

 

Jaarcontract

Met dit contract regel je de kinderopvang van je kind gedurende het gehele jaar. Dit contract geeft recht op opvang gedurende het hele jaar op de contractueel vastgelegde dagen (52 weken per jaar).

 

Flexibele opvang

Met dit contract regel je de kinderopvang van je kind op het moment dat jij het wenst of nodig hebt. Je kind(eren) hoeven niet op vaste dagen of tijden gebruik te maken van de opvang. Je kunt de flexibele opvang op de kinderdagopvang per kwartier afstemmen, er geldt een minimale afname van vier uren per dag.

 

Contact

Onze medewerkers van de afdeling Planning en Plaatsing vertellen je graag meer over de kosten van kinderopvang en de contractvormen. Neem vrijblijvend contact met hen op. Ze zijn telefonisch te bereiken via (0513) 610 825 of per e-mail planning@kinderwoud.nl.