Kinderopvang Burgum

Je bent op zoek naar een kinderopvang in Burgum of in de omgeving. Omdat je jouw kind zorgeloos wilt laten opvangen op een professionele, maar kindervriendelijk opvang bij jou in de buurt.

 

Kinderwoud biedt opvang op veel verschillende locaties door heel Friesland. Zo hebben we bijvoorbeeld locaties in en rondom Burgum. Met op elke locatie de flexibiliteit die je van ons gewend bent. Heb je opvang nodig in Burgum, Noardburgum, Hurdegaryp of Tytsjerk? Kinderwoud heeft in alle plaatsen locaties, dus we staan graag voor jou en je kind klaar.

 

Want we vinden dat er voor ieder kind opvang mogelijk moet zijn. Bij Kinderwoud kun je op elke locatie gebruik maken van een kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar), een peuteropvang (2 tot 4 jaar) of een buitenschoolse opvang (4 t/m 12 jaar) en we hebben zelfs een eigen gastouderopvang (0 t/m 12 jaar).

 

Op elke locatie van Kinderwoud bieden we opvang op maat aan. Onze pedagogisch medewerkers en gastouders zijn allemaal professioneel opgeleid. Daarom kunnen we met zekerheid zeggen dat we de beste zorg, in een veilige omgeving hebben voor jouw kind. In welke leeftijd dan ook.

 

Elke dag een mooie dag

Je mag van ons verwachten dat we er alles aan doen om de opvang zo comfortabel mogelijk te maken. Zowel voor jou als ouder als je kind. Het is niet meer dan logisch dat je jouw kind wilt laten opvangen in een veilige, vertrouwde omgeving. Onze pedagogisch medewerkers willen je daarom vanaf de eerste dag het gevoel geven dat je bij hen en bij Kinderwoud aan het juiste adres bent.

 

Want bij Kinderwoud is ‘Elke dag een mooie dag’. Omdat we vinden dat Kinderwoud moet voelen als een tweede thuis. Dat doen we onder andere door het organiseren van veel activiteiten. Zowel voor jonge als oudere kinderen. De activiteiten die we organiseren passen altijd bij de leeftijd van het kind. Ze leren daardoor meteen andere kinderen kennen in dezelfde leeftijd en maken ze zo spelenderwijs nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

 

Kinderopvang in Burgum nodig?

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Burgum of in de omgeving? Neem eens geheel vrijblijvend contact met Kinderwoud op en ontdek samen met ons welke mogelijkheden het beste passen bij jouw situatie en jouw gezin. Je kunt ons een mail sturen of bellen met ons kantoor voor vragen of opmerkingen over Kinderwoud.