Kinderopvang Friesland

Je bent online op zoek gegaan naar een kinderopvang in Friesland. Je wilt je kind laten onderbrengen bij een bekende, betrouwbare organisatie. Daardoor ben je op onze website uitgekomen en ontdek je nu de mogelijkheden van Kinderwoud. We nemen je graag mee in waar we voor staan en wat we allemaal te bieden hebben.

Locaties in heel Friesland

Ben je in Friesland op zoek naar een opvanglocatie? Dan kun je gewoon niet om Kinderwoud heen. We hebben in Friesland meer dan 80 opvanglocaties en daarnaast nog ongeveer 250 gastouderadressen in Noord-Nederland.

 

Kinderwoud is een stichting die is opgericht in de jaren ’70. We vinden dat we in al die jaren veel kennis en ervaring hebben opgebouwd en dat zie je terug bij onze pedagogisch medewerkers. Veel ouders kiezen daarom voor Kinderwoud. Omdat onze ervaring in de kinderopvang zich ook uitbetaalt in de zorg voor de kinderen.

 

Kinderwoud is er voor elk kind

Of je nu opvang nodig hebt voor je baby, dreumes, peuter, kleuter of schoolkind. Kinderwoud biedt opvang in elke leeftijdscategorie. Van 0 tot en met 13 jaar staan wij klaar voor de opvang en zorgen van jouw kind. Heb je een baby of dreumes in de leeftijd van 0 tot en met 2? Dan wordt je kind opgevangen in ons kinderdagverblijf. Is je kind tussen de 2 en 4 jaar? Dan zorgen de medewerkers van peuteropvang dat je kind wordt voorbereid op de basisschool. En als je kind eenmaal op de basisschool nog opvang nodig heeft, kan hij of zij terecht op onze buitenschoolse opvang (BSO).

 

Daarnaast hebben we een groot netwerk met gastouders in heel Friesland. Ben je op zoek naar een geschikte gastouder voor jouw kind? Dan helpen wij je met zoeken. Wil je zorg aan huis voor jouw kind? Dan is een gastouder een geschikte keuze.

 

Elke dag is een mooie dag

Het motto van Kinderwoud is: ‘Elke dag een mooie dag’. Dat is waar we voor staan. Onze pedagogische medewerkers zorgen er elke dag weer voor dat jouw kind veel plezier beleeft op de opvang. Onze medewerkers zijn opgeleid tot volwaardige pedagogische personeel waardoor je er zeker van bent dat jouw kind in goede handen is.

 

We hebben daarnaast oog voor de ontwikkeling van je kind. We vinden het enorm belangrijk dat je kind niet alleen leuk speelt en vriendjes leert maken, maar dat het ook leert. Daarom vinden we het bijvoorbeeld zo belangrijk dat een peuter op de peuteropvang al een beetje kan ruiken aan het basisonderwijs.

 

Kinderopvang in Friesland nodig

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Friesland? Plan eens een kennismaking in via onze website. We nemen je graag mee in de mogelijkheden van de opvang voor jouw kind. Heb je vragen of wil je jouw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op en dan helpen we je graag verder.