Eigen kinderopvang starten door middel van franchise bij Kinderwoud

Ben jij werkzaam in de kinderopvang en wil je graag zelf een eigen kinderopvang starten? Of ben jij al zelfstandig ondernemer en wil je een eigen kinderopvang starten maar profiteren van de voordelen van een grote organisatie? Kinderwoud helpt je bij het starten van je eigen onderneming.

 

Een eigen kinderopvang starten... Wellicht droom je er al een tijdje van maar durfde je het tot nu toe niet aan. Met onze franchiseformule ondersteunen wij je in alle fases van het ondernemerschap en profiteer je tegelijkertijd van de voordelen van een grote organisatie. Doordat wij je werk uit handen nemen op het gebied van administratie, publiciteit, pedagogiek, trainingen en expertise op wet- en regelgeving, kun jij blijven doen waar je hart ligt, het werken met kinderen!

 

Een eigen kinderopvang starten maar profiteren van de voordelen en hulp van Kinderwoud; zie je dat al zitten?

Wij ondersteunen je onder andere met:

 

  • administratie;
  • publicitieit;
  • pedagogiek;
  • traingen en expertise op wet- en regelgeving.

 

Kinderwoud biedt je de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf, peuteropvang en/of buitenschoolse opvang te starten. Een eigen kinderopvang starten kost veel inspanning. Daarom helpen wij je waar nodig en maak je gebruik van onze kennis en diensten. Belangrijk om te weten: bij het aangaan van een franchiseovereenkomst bij Kinderwoud behoud je je zelfstandigheid. Je blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen bedrijfsvoering en bedrijfsresultaten in de meest ruime zin van het woord.

 

Meer weten over een eigen kinderopvang starten?

En, zie jij een eigen kinderopvang starten nu wel zitten? Neem gerust contact met ons op. Ook voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen.