Franchise bij Kinderwoud

Ben jij een professional in de kinderopvang en wil je graag voor jezelf beginnen? Kinderwoud helpt je bij het starten van je eigen onderneming! Met onze franchiseformule ondersteunen wij je in alle fases van het ondernemerschap en profiteer je van de voordelen van een grote organisatie. Doordat wij je werk uit handen nemen op het gebied van administratie, publiciteit, pedagogiek, trainingen en expertise op wet- en regelgeving, kun jij blijven doen waar je hart ligt, het werken met kinderen!

Kinderwoud biedt je de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer een kleinschalig kinderdagverblijf, peuteropvang en/of buitenschoolse opvang te starten. Waar nodig helpen wij je en maak je gebruik van onze kennis en diensten. Daarbij benadrukken we dat je met het aangaan van een franchiseovereenkomst bij Kinderwoud je zelfstandigheid behoudt. Je blijft namelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen bedrijfsvoering en bedrijfsresultaten in de meest ruime zin van het woord.

 

Contact

Ben je enthousiast en wil je meer weten over onze franchiseformule? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (0513) 610 825 of via het e-mailadres info@kinderwoud.nl.