Flexibele kinderopvang bij Kinderwoud

Je bent op zoek naar een flexibele kinderopvang. Omdat je wisselende werktijden hebt. Daardoor heeft je kind niet elke week op dezelfde dagen of dezelfde tijden opvang nodig. Bij Kinderwoud begrijpen we die verzoeken maar al te goed. Daarom bieden we bij Kinderwoud flexibele opvang aan.

 

We zien dat er steeds meer vraag komt naar flexibele kinderopvang. Het werkveld verandert en daarmee ook vaak de werktijden. Als kinderopvang moet je daarin meegaan vinden we. Komt dit jou ook bekend voor? En zoek je ook flexibele kinderopvang? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Jouw kind bij Kinderwoud

De flexibele opvang bieden we voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar. Ben je zwanger en op zoek naar een opvang voor jouw baby? Kinderwoud biedt ook flexibele opvang-mogelijkheden voor baby’s op ons kinderdagverblijf. Zodat je na je zwangerschapsverlof onbezorgd weer aan het werk kan.

 

Is je kind al ouder en heb je alsnog flexibele kinderopvang nodig? Ook dan zijn we dé opvang bij jou in de buurt. Bekijk de onze diverse soorten opvang onze website en ontdek welke aanvullende mogelijkheden we je nog meer kunnen bieden.

 

Gastouderopvang

Bij onze flexibele kinderopvang hoort ook onze gastouderopvang. Ons gastouderbureau biedt een kleinschalige, flexibele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar. Wil je gebruiken maken van ons netwerk met gastouders? We bemiddelen voor maar liefst 175 gastouders in heel Friesland.

 

Bij onze gastouderopvang kies je voor de opvang bij de gastouder of bij jou thuis. Je zorgt dat jouw kind altijd in een vertrouwde omgeving wordt opgevangen met elke dag dezelfde, vertrouwde gastouder. Heb je een flexibele gastouderopvang nodig? We gaan graag met jou en de gastouder in gesprek om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk wordt bediend

 

Dé flexibele kinderopvang in Friesland

Bij Kinderwoud hebben we natuurlijk de zorg voor jouw kind. Maar ook voor jouw situatie. Daarom vinden we onze flexibele kinderopvang ontzettend belangrijk. Bij Kinderwoud is er voor ieder kind opvang. Ongeacht de situatie. Onze pedagogisch medewerkers zorgen er voor dat elke dag op de opvang weer een feestje is voor jouw kind.

 

Heb je ook flexibele kinderopvang nodig? Wil je meer informatie over de mogelijkheden en soorten opvang van Kinderwoud? Dan komen we graag met je in contact.