Flexibele kinderopvang bij Kinderwoud

Je bent op zoek naar een flexibele kinderopvang. Omdat je wisselende werktijden hebt. Omdat jouw kind niet elke week op dezelfde dagen of dezelfde tijden opvang nodig heeft. Bij Kinderwoud begrijpen we die verzoeken maar al te goed. Daarom bieden we bij Kinderwoud flexibele opvang aan.

 

De afgelopen jaren is de vraag naar (flexibele) kinderopvang enorm toegenomen, terwijl er tegelijkertijd een groeiend tekort is aan gekwalificeerd personeel. Omdat we in veel gevallen afhankelijk zijn van onze personele bezetting, kan het voorkomen dat zaken anders gaan dan je van ons mag verwachten. Zoek je ook flexibele kinderopvang? Neem dan contact met ons op, we informeren jou graag over de mogelijkheden van jouw verzoek of aanvraag.

 

Jouw kind bij Kinderwoud

We bieden flexibele opvang voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar. Ben je zwanger en op zoek naar een opvang voor jouw baby? Kinderwoud biedt ook flexibele opvang voor baby’s op ons kinderdagverblijf. Zodat je na jouw zwangerschapsverlof weer onbezorgd aan het werk kan.

 

Is je kind al ouder en heb je flexibele kinderopvang nodig? Ook dan zijn we dé opvang bij jou in de buurt. Bekijk alle soorten opvang op onze website en ontdek welke mogelijkheden we je nog meer kunnen bieden.

 

Gastouderopvang

Bij onze flexibele kinderopvang hoort ook onze gastouderopvang. Ons gastouderbureau biedt een kleinschalige, flexibele opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 13 jaar. Wil je gebruiken maken van ons netwerk met gastouders? We bemiddelen voor een groot aantal gastouders in heel Friesland.

 

Bij onze gastouderopvang kies je voor de opvang bij de gastouder of bij jou thuis. Je zorgt dat jouw kind altijd in een vertrouwde omgeving wordt opgevangen met elke dag dezelfde, vertrouwde gastouder. Heb je een flexibele gastouderopvang nodig? We gaan graag met jou en de gastouder in gesprek om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk wordt bediend.

 

Dé flexibele kinderopvang in Friesland

Bij Kinderwoud hebben we natuurlijk de zorg voor jouw kind. Maar ook voor jouw situatie. Daarom vinden we onze flexibele kinderopvang ontzettend belangrijk. Bij Kinderwoud is er voor ieder kind opvang. Ongeacht de situatie. Onze pedagogisch medewerkers zorgen er voor dat elke dag op de opvang weer een feestje is voor jouw kind.

 

Heb je flexibele kinderopvang nodig? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden en soorten opvang van Kinderwoud? Dan komen we graag met je in contact.