Kosten buitenschoolse opvang (BSO)

Je kunt de kosten van buitenschoolse opvang eenvoudig berekenen met onze rekentool. Omdat de kosten van buitenschoolse opvang per gezin verschillen, vragen wij je om enkele gegevens in te vullen zodat we de juiste berekening kunnen uitvoeren. Binnen een paar minuten krijg je een indicatie van de kosten voor buitenschoolse opvang die passen bij jouw gezinssituatie. Bereken hier de kosten voor buitenschoolse opvang.

 

Bekijk onze tarieven voor 2023 en lees hieronder meer over onze contractvormen.

 

Contractvormen

Bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderwoud komen kinderen in de basisschoolleeftijd (4 – 13 jaar). De buitenschoolse opvang is zowel voor als na schooltijd, op vrije dagen en in de schoolvakanties. We bieden verschillende contractmogelijkheden voor buitenschoolse opvang.

         
Schoolwekencontract

Met dit contract regel je de buitenschoolse opvang van je kind gedurende de schoolweken. Dit contract geeft recht op opvang gedurende schoolweken op de contractueel vastgelegde dagen (41 weken per jaar). We hanteren de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs voor het vaststellen van schoolvakantieweken.

 

Jaarcontract

Met dit contract regel je de buitenschoolse opvang van je kind gedurende het gehele jaar. Dit contract geeft recht op opvang gedurende het hele jaar op de contractueel vastgelegde dagen (52 weken per jaar).

 
Flexibele opvang

Met dit contract regel je de kinderopvang van je kind op het moment dat jij het wenst of nodig hebt. Je kind(eren) hoeven niet op vaste dagen of tijden gebruik te maken van de opvang. Je kunt de flexibele opvang op de buitenschoolse opvang per kwartier afstemmen, er geldt een minimale afname van 2,5 uren per dag.

Contact

Onze medewerkers van de afdeling Planning en Plaatsing vertellen je graag meer over de kosten van buitenschoolse opvang en de contractvormen. Neem vrijblijvend contact met hen op. Ze zijn telefonisch te bereiken via (0513) 610 825 of per e-mail  planning@kinderwoud.nl.