Soorten opvang
bij Kinderwoud

Soorten opvang bij Kinderwoud Kinderopvang

De opvang van je kind wil je goed geregeld hebben. Het belangrijkste is dat je kind zich goed voelt bij de opvang en het veel plezier beleeft. Onze pedagogische medewerkers stellen alles in het werk om van elke dag weer een feestje te maken.

Kinderwoud heeft verschillende soorten kinderopvang. Er is daarom altijd opvang voor jouw kind. Ben je op zoek naar een kinderopvang bij jou in de buurt? Bekijk of Kinderwoud ook bij jou in de buurt een locatie heeft en neem eens contact op voor een kennismaking.

 

 

De verschillende soorten kinderopvang

Je wilt voorkomen dat je kind elke paar jaar naar een andere opvang moet. Kies je voor Kinderwoud dan kan jouw kind vanaf het eerste levensjaar tot en met 13 jaar bij ons opgevangen worden. Je hoeft daardoor niet meerdere keren te veranderen van opvang. Bij ons is je kind jarenlang in dezelfde omgeving en heeft het jarenlang dezelfde vriendjes. Dat is wel zo prettig voor zowel je kind als voor jou als ouder. Wil je weten welke soorten kinderopvang Kinderwoud te bieden heeft? We zetten ze even voor je op een rij.

 

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf is de opvang voor de jongste kindertjes. Jouw baby of dreumes wordt opgevangen op deze groep. Is je kind van 0 tot 2 jaar? Dan wordt hij of zij opgevangen in deze groep. De hele dag worden ze verzorgd door onze pedagogisch medewerkers. Het kinderdagverblijf van Kinderwoud is een speels verblijf waar je kind samen met leeftijdsgenoten de wereld gaat leren ontdekken.

 

Peuteropvang

Zodra je kind de kinderopvang is ontgroeid en de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt, komt het op de peuteropvang. Op deze opvang, voorheen ook wel peuterspeelzaal genoemd, speelt je kind uiteraard met vriendjes en vriendinnetjes in dezelfde leeftijd en leert het sociale contacten opbouwen. Daarnaast vinden we de ontwikkeling van je kind essentieel. Daarom bereiden we jouw kind op de peuteropvang alvast voor op het basisonderwijs.

 

Buitenschoolse opvang

Zit je kind inmiddels op het basisonderwijs en heb je voor- en/of na school opvang nodig? Kies voor de buitenschoolse opvang van Kinderwoud. Op elke locatie hebben we tal van leuke activiteiten voor zowel de jongere als de oudere kinderen. Onze BSO in Sneek en Heerenveen werkt samen met het onderwijs in Friesland en hebben we een ZwemBSO die te combineren is met zwemles.

 

Gastouderopvang

Kinderwoud heeft daarnaast ook nog een gastouderopvang. We hebben een ruim netwerk met maar liefst 175 gastouders in heel Friesland. Wil je jouw kind door een gastouder laten verzorgen? Of wil je een gastouder bij je thuis ontvangen? Kinderwoud heeft hiervoor dé oplossing.

 

Meer informatie over soorten kinderopvang?

Hebben we je voldoende verteld over de soorten kinderopvang bij Kinderwoud? Er is opvang voor ieder kind tot en met 13 jaar. En er is altijd genoeg te leren, te spelen en te ondernemen. Onze pedagogische medewerkers zijn er de hele dag voor je kind en zorgen dat het niets te kort komt.

 

Wil je nog meer informatie over de soorten kinderopvang bij Kinderwoud? Of heb je een vraag of een opmerking? We staan graag klaar voor jou en jouw kind. Neem contact met ons op en we bekijken graag welke mogelijkheden passen bij jouw situatie.