Peuterspeelzaal en peuteropvang in Tytsjerksteradiel

Van peuterspeelzaal naar peuteropvang. Per 1 januari 2016 zijn alle peuterspeelzaal locaties in de gemeente Tytsjerksteradiel omgevormd naar peuteropvang locaties.

 

Spelenderwijs wijs worden, dat kan op de peuteropvang. Kinderwoud heeft in verschillende plaatsen van de gemeente Tytsjerksteradiel peuteropvang locaties. De peuteropvang locaties welke gevestigd zijn in de gemeente Tytsjerksteradiel bieden allemaal een veilige en geborgen omgeving voor uw peuter. De peuteropvang is de plek voor uw peuter om zich verder te ontwikkelen en daarmee een prachtige basis te leggen voor de basisschool.

 

Geborgenheid, Eigenheid en Zelfontplooiing zijn voor ons belangrijk. Met deze kernwaarden worden alle peuters op de peuteropvang GEZien. 

 

Wij laten u graag meer zien van onze peuteropvang locaties in gemeente Tytsjerksteradiel. Bel gerust voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u meer informatie over de peuteropvang locaties in de gemeente Tytsjerksteradiel wilt, kunt u contact met ons op nemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl.

 

Voor onze peuterspeelzaal / peuteropvang locaties in de gemeente Tytsjerksteradiel kunt u hier klikken.