Peuterspeelzaal / peuteropvang in Heerenveen

De peuteropvang / peuterspeelzaal locaties van Kinderwoud vindt u onder andere in en rondom Heerenveen. Kinderwoud biedt professionele begeleiding op alle locaties. Waar onze peuteropvang locaties zich in Heerenveen bevinden, ziet u op onze locatiepagina.

 

Behalve dat Kinderwoud peuteropvang locaties aanbiedt in Heerenveen, biedt zij tevens peuteropvang locaties aan in een aantal gebieden rondom Heerenveen. Zo heeft Kinderwoud peuteropvang locaties in De Knipe, Jubbega en Oudeschoot. Alle drie de dorpen zijn onderdeel van de gemeente Heerenveen.

 

De locatie specifieke gegevens vindt u via de locatiepagina. Door uw peuteropvang locatie uit Heerenveen of omgeving aan te klikken, vindt u een aantal algemene gegevens, zoals het adres. Wanneer u verder klikt, komt u op een specifieke locatiepagina terecht. Deze locatiepagina laat u meer inhoudelijke informatie van de gekozen peuteropvang locatie zien.

 

Wanneer u graag een keer een kijkje wilt nemen op één van onze peuteropvang locaties in of rondom Heerenveen, nodigen wij u uit om een afspraak met ons te maken. Onze medewerkers zijn te bereiken op 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl.

 

Via de bovengenoemde contactgegevens kunt u tevens andere informatie opvragen over de mogelijkheden van Kinderwoud Kinderopvang in Heerenveen.