Meld uw kind aan
voor peuteropvang
Aanmelden

Peuteropvang in Sneek - POV

Als voorbereiding op de basisschool kunnen kinderen vanaf 2 jaar naar de peuteropvang in Sneek, voorheen peuterspeelzaal. Op de peuteropvang ontmoeten peuters elkaar en kunnen zij in een veilige en vertrouwde omgeving spelen met hun leeftijdsgenootjes, samen ontdekken en nieuwe dingen leren. De activiteiten zijn volledig afgestemd op de leeftijdsgroep. Peuteropvang is een echte aanvulling in de ontwikkeling van uw kind.


Kinderwoud Kinderopvang heeft verschillende peuteropvang locaties in Sneek. De kinderen komen één of twee dagdelen per week. Kinderen die een extra steuntje in de rug nodig hebben kunnen op advies van het consultatiebureau extra dagdelen gebruik maken van de peuteropvang.

De peuteropvang locaties van Kinderwoud in Sneek zijn veelal gevestigd in of nabij diverse basisscholen. Hierdoor kunnen we aansluiten op thema's en activiteiten en een doorgaande leerlijn naar het basisonderwijs realiseren. Bovendien biedt deze koppeling een veilige basis voor uw kind voor een langere periode.

 

Peuteropvang met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

Op de peuteropvang locaties in Sneek wordt gewerkt met de VVE programma’s Uk&Puk en Piramide. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. De rijke speelleeromgeving is spel en taal uitlokkend, stimuleert de brede ontwikkeling van kinderen en sluit aan bij de belevingswereld van het kind. Bovendien wordt met behulp van het programma een doorlopende leerlijn naar het basisonderwijs gerealiseerd.

 

Peuteropvang locaties Sneek

 

Sfeer proeven of meer informatie

ent u nieuwsgierig of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Planning en plaatsing via (0513) 610 825 voor meer informatie of het maken van een afspraak om onze peuteropvang locaties te komen bekijken.