Peuteropvang Lytse Kompanjon in De Knipe breidt openingstijden uit

Door toenemende vraag en de vraag naar andere/meer dagdelen is besloten om de openingstijden van peuteropvang Lytse Kompanjon in De Knipe vanaf 1 april 2017 uit te breiden van twee naar vier ochtenden per week. Onder begeleiding van onze vaste medewerkers kunnen de kinderen op meer ochtenden per week terecht voor uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten, die een goede voorbereiding op de basisschool vormen.

 

Openingstijden vanaf 1 april:

  • Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag: 8.30 uur tot 11.30 uur

 

Verlengde peuteropvang is ook mogelijk. U kunt uw kind bijvoorbeeld al vanaf 7.30 uur brengen of na de peuteropvang een broodje laten mee-eten.

 

Gaat uw kind naar het kinderdagverblijf, maar wilt u het ook de peuteropvang laten bezoeken? Dat kan door een combinatiecontract met het kinderdagverblijf af te sluiten.

 

Voor plaatsing, het afnemen van extra dagdelen, het ruilen van dagdelen, verlengde peuteropvang of het afsluiten van een combinatiecontract met het kinderdagverblijf, kunt u contact opnemen met onze afdeling Planning & Plaatsing via planning@kinderwoud.nl of (0513) 610 825.