Op zoek naar
peuteropvang in Friesland?
vind uw locatie

Peuteropvang in Friesland

Peuteropvang biedt peuters een basis waar zij de rest van hun leven iets aan hebben. Het gezegde ‘Jong geleerd is oud gedaan’ is niet voor niets van toepassing. De peuteropvang van Kinderwoud in Friesland bevindt zich in de gemeenten Heerenveen, Opsterland, Smallingerland, Súdwest Fryslân en Tytsjerksteradiel. 

 

Peuteropvang is voor de meeste mensen een nieuwe term, of een term waarvan zij niet helemaal goed weten wat het inhoud. Door een wijziging vanuit het Rijk worden de peuterspeelzaal locaties omgevormd tot peuteropvang locaties. Hiermee ook de peuterspeelzaal locaties van Kinderwoud in Friesland. De peuteropvang valt onder de Wet Kinderopvang, waarmee een professionalisering van de opvang van uw peuter gewaarborgd wordt. Behalve deze verandering zal voor u als ouder het grootste verschil vooral merkbaar zijn in de toeslagen. De peuteropvang toeslag zal vanuit de Wet Kinderopvang komen.

 

Wanneer u vragen heeft over de omvorming van peuterspeelzaal naar peuteropvang in uw regio, informeren wij u graag. U kunt ons bereiken via info@kinderwoud.nl of 0513 610 825.