Opvang kinderen

Opvang kinderen

Je bent op zoek naar een opvang voor je kinderen. Dat wil je natuurlijk heel goed geregeld hebben. Op de dagen dat jij opvang voor je kinderen nodig hebt wil je dat ze in goede handen zijn. Ze moeten de zorg krijgen die ze verdienen en ze moeten heerlijk ongedwongen kunnen spelen met de andere kinderen in de groep. Je wilt je geen moment druk maken.

 

Opvang op maat

Bij Kinderwoud nemen we je die zorg maar al te graag uit handen. Voor welke vorm van opvang je ook kiest. Of in welke leeftijd je kinderen ook zitten. Kinderwoud biedt voor elke situatie een passende oplossing.

 

Kies je voor Kinderwoud dan kies je voor opvang op maat. Heb je als ouder flexibele opvang nodig? Kinderwoud heeft een oplossing voor elk gezin. We staan garant voor kwaliteit. Daarom durven we best te zeggen dat we de beste opvang en de beste oplossing bieden. Voor zowel jou als je kinderen.

 

Bij opvang op maat hoort ook een stukje flexibiliteit. En die bieden we zeker. Heb je bijvoorbeeld wisselende werktijden? En daardoor altijd op andere tijden opvang nodig? Geen probleem. We gaan graag met je in gesprek hoe we dat regelen.

 

De ontwikkeling van kinderen

We vangen dagelijks kinderen op in de leeftijd van 0 tot en met 13. En voor elk kind hebben we veel aandacht. Dat klinkt best logisch voor een opvang, maar de aandacht die we bieden, bieden we in de breedste zin van het woord.

 

Allereerst vinden we het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen. Maar ook de ontwikkeling van ieder kind vinden we ontzettend belangrijk. Daarom organiseren we elke dag diverse activiteiten voor elke leeftijdsgroep. Niet alleen om plezier te hebben maar ook om te leren. We willen graag bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Door spelenderwijs te leren.

 

In welke leeftijdscategorie jouw kinderen ook zitten, we hebben voor elk kind veel aandacht. We vinden het belangrijk dat ieder kind bij Kinderwoud zich thuis voelt. Maar we vinden ook dat de ontwikkeling van de kinderen een belangrijk onderdeel is. Zo organiseren we iedere dag tal van activiteiten voor zowel jong als oud. We willen dat de kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

 

Opvang nodig voor jouw kinderen?

Heb je in Friesland opvang nodig voor je kinderen? Dan komen we graag eens met je in contact. We vertellen je graag wat we voor jou en je kinderen kunnen betekenen. Zit je nog met vragen? Bijvoorbeeld over onze vormen van opvang? Of over aanvullende mogelijkheden?  Ook dan komen we graag eens met je in contact. Je kunt ons bellen of mailen, we staan graag voor je klaar!