Kinderopvang in Sneek

Kinderwoud biedt verschillende oppas vormen in Sneek aan. Wanneer u op zoek bent naar een oppas in een thuis omgeving kunt u terecht bij ons gastouderbureau. Zij bemiddelen zowel in thuis opvang, dit houdt in dat de oppas / gastouder bij u aan huis komt, als in gastouder opvang. Dit houdt in dat de oppas van uw kind plaatsvindt bij de gastouder thuis. Gastouder opvang is evenals thuis opvang een professionele, flexibele opvang methode in een huiselijke sfeer.

 

Kinderwoud heeft tevens de mogelijkheid om uw kind op te vangen op één van onze opvanglocaties in Sneek. De oppas van uw kind zal dan plaatsvinden op een kinderdagverblijf (0 – 4 jaar), peuteropvang locatie (2,5 – 4 jaar) of buitenschoolse opvang (4 – 13 jaar). Al onze locaties bieden een geborgen sfeer met professionele begeleiding.

 

Kortom; oppas is een brede term, die vele mogelijkheden in Sneek biedt. Wij lichten u graag persoonlijk in over onze oppas mogelijkheden in Sneek. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl