Kinderopvang in Drachten

Wanneer u op zoek bent naar flexibele en betaalbare oppas in Drachten, kunt u contact opnemen met Kinderwoud. Onder oppas kunnen veel vormen van kinderopvang bedoeld worden. Zo kan het zijn dat u op zoek bent naar een kinderdagverblijf, voor kinderen tussen de 0 – 4 jaar, buitenschoolse opvang, voor kinderen tussen 4 – 13 jaar of een gastouder. Een gastouder biedt huiselijke opvang aan voor kinderen van 10 maanden tot 13 jaar.

 

Er zijn twee soorten gastouder opvang in Drachten; gastouder opvang en thuis opvang. Wanneer u geïnteresseerd bent in een oppas in Drachten bij u thuis, kunt u kiezen voor thuis opvang. Dit houdt in dat een gastouder / oppas bij u aan huis komt. Oppas aan huis kan handig en praktisch zijn voor u, wanneer u voor meerdere kinderen opvang nodig heeft. Bij thuis opvang betaalt u het minimum uurloon, ongeacht het aantal kinderen. Het minimum uurloon wijzigt elke zes maanden.

 

Wanneer u uw kind liever naar een oppas in Drachten toe brengt, kunt u kiezen voor gastouder opvang. Een gastouder verzorgt de opvang van uw kind(eren) vanuit hun eigen woning. Gastouder opvang biedt een huiselijke sfeer en flexibele mogelijkheden.

 

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van oppas in Drachten? Neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten. Wij zijn te bereiken op 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl.