Maak jij van elke dag een mooie dag?

Kinderen ontwikkelen zich altijd en overal. Om kinderen gelijke en goede ontwikkelingskansen te bieden werken organisaties rondom kinderen steeds meer samen. Dit juicht Kinderwoud van harte toe, want samen is veel meer dan 1 + 1. Door het delen van onze kennis willen wij proactief bijdragen aan de ontwikkeling van alle kinderen.

 

Zoek jij een organisatie die staat voor kennis delen, verbindingen zoeken en het stimuleren van de ontwikkeling van alle kinderen? Ben jij iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan samen beter worden in de ontwikkeling van kinderen? Dan hebben wij een interessante uitdaging, wij zoeken een:

 

Business Development Manager

32-36 uur

 

Wie ben jij?

Als Business Development Manager ben je een pionier en zelfstarter. Om succesvol te zijn in deze functie heb je een actief netwerk in Noord Nederland binnen de gemeenten, kinderopvang, onderwijs en zorg en/of welzijn. Je wordt enthousiast van ongebaande paden, zoekt en vindt kansen en weet die ook te verzilveren. Ondernemen zit jou aantoonbaar in het bloed en je bent gedreven om van een uitdaging een succes te maken. Je hebt een goed gevoel bij de markt en waar behoeftes liggen en weet die ook te vertalen in haalbare oplossingen die voor de klanten en de eigen organisatie  waarde toevoegen. Daarbij houd je oog voor de bedrijfsmatige kant. Je hebt een academische achtergrond en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wat ga jij doen?

Als Business Development Manager ondersteun jij de kinderopvang, onderwijs, gemeenten en andere kind-organisaties bij vraagstukken op het gebied van informeel, ervaringsgericht en spelenderwijs leren, (brein)ontwikkeling bij kinderen en pedagogische vraagstukken. Diensten die je hiervoor in kunt zetten zijn o.a. opleiding, advies en detachering. Jij helpt organisaties sturing te geven in hun kerntaken gericht op de ontwikkeling van de kinderen.

 

In deze nieuwe functie leg jij de basis voor het dienstenportfolio en zorg je voor bekendheid in de markt , zo zorg je voor een groeiend klantenbestand. Je ontwikkelt en onderhoudt een netwerk van relaties en zoekt actief naar mogelijkheden om expertise toe te voegen. Je kent de markt en de (ontwikkel) vraagstukken, identificeert trends en zet deze om in proposities. Je bent een sparringpartner voor relaties en mogelijke klanten en biedt oplossingen voor de uitdagingen en dilemma’s die zij ervaren. Je zorgt dat de uitvoering van de opdrachten verloopt zoals je hebt afgesproken. Hiervoor maak jij gebruik van de kennis en ervaring uit de organisatie, het inzetten van je eigen expertise en vaardigheden of je detacheert/huurt talenten in. Je speelt een verbindende rol tussen vraag en aanbod.

 

Wat  bieden wij?

  • Een uitdagende en gevarieerde baan waar je zelf veel vorm en inhoud aan kunt geven.
  • Een jaarcontract, met de intentie deze te verlengen.
  • Salariëring conform CAO kinderopvang, schaal 12 (afhankelijk van werkervaring, maximaal € 5.269,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Meer informatie

Heb je vragen, aarzel niet om deze te stellen. Je kunt hiervoor bellen met:
Vanessa Weewer, directeur/bestuurder Kinderwoud
T: (0513) 610 825

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in het profiel en heb jij belangstelling? We komen graag met je in contact!

Graag zien we jouw CV en motivatiebrief vóór maandag 1 juli 2019 tegemoet. Deze mag je mailen naar: vacatures@kinderwoud.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 4 of 5 juli a.s. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.