Maak jij van elke dag een mooie dag?

Zoek jij een uitdaging om pedagogisch medewerkers te laten groeien in hun vakbekwaamheid? Ondersteun jij onze medewerkers in hun ontwikkeling met jouw kennis, competenties en persoonlijkheid? Dan komen wij graag met jou in contact!

 

Pedagogisch HBO Coach

Minimaal 20 uur, waarvan 16 uur per week als coach en minimaal 4 uur per week als pedagogisch medewerker.

Jouw baan

Als Pedagogisch HBO Coach help je mee aan een verbetering van de didactische en pedagogische kwaliteit op de werkvloer en daarmee aan de ontwikkeling van kinderen. Je werkt samen met verschillende collega’s, waaronder clustermanagers en een pedagoog. Je stelt gezamenlijk een plan op om de pedagogische visie en manier van werken op de groepen zo goed mogelijk te begeleiden en te optimaliseren en om medewerkers te inspireren.


Je geeft (beleidsmatig) advies, training en ondersteuning om zo de pedagogische doelen te bereiken en het bewust pedagogisch handelen te verbeteren. Je ondersteunt de Pedagogisch Medewerkers bij het uitdragen van de pedagogische visie, het pedagogisch beleid en het pedagogisch werkplan van Kinderwoud. Dit doe je met het coachen, op basis van je brede en specifieke pedagogische kennis en ervaring als Pedagogisch Medewerker. Je investeert in je eigen ontwikkeling, zodat je de functie blijvend professioneel kunt uitoefenen.

Om je werkzaamheden als Pedagogisch Coach optimaal te kunnen verrichten, werk je minimaal 4 uur per week mee op één van onze locaties. En omdat jij actief meewerkt met de Pedagogisch Medewerkers, kun jij jouw specialistische kennis en coaching precies afstemmen op de behoeften van je collega’s. Het werk als Pedagogisch Coach en medewerker is gericht op de diverse opvangvormen; kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

 

Wij bieden

 • Een uitdagende en veelzijdige baan waarin de ontwikkeling van Kinderwoud centraal staat.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang schaal 9.
 • Interne medewerkers behouden indien van toepassing hun recht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Wij verwachten

 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld HBO pedagogiek).
 • Pedagogisch kennis van de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen van 0-13 jaar en wat een kind in deze fases nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen.
 • Specifieke pedagogische kennis (bijvoorbeeld over de breinontwikkeling van kinderen, het omgaan met ontwikkelings- en/of gedragsproblematiek, VVE, beeldcoaching).
 • Werkervaring als coach.
 • Kennis van en een visie op de ontwikkelingen in de kinderopvang.
 • Beschikbaarheid van 4/5 dagen per week, afhankelijk van het aantal uren.
 • Een persoonlijkheid die communicatief vaardig, zelfstandig, pro-actief en een teamspeler is. Die resultaatgericht en kwaliteit gedreven is en een ambassadeur van Kinderwoud is.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:
Jenneke Koopman, Clustermanager
T: 06 57 316 893

 

Solliciteren

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Reageer dan vóór dinsdag 17 september 2019 via vacatures@kinderwoud.nl t.a.v. P&O en onder vermelding van ‘Vacature Pedagogisch HBO Coach’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 23 september, dus reserveer deze datum vast in je agenda. Zo snel mogelijk na de sluitingsdatum van de vacature informeren we je over het vervolg van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.