Hummelterp - de Spil - Kinderwoud

Kinderdagverblijf en Peuteropvang de Spil

Landelijk registratie nummer (LRK): 126 278 799

GGD rapport

Telefoonnummer locatie: 0512 726 216

Telefoonnummer locatie: 0512 726 219

 

Buitenschoolse opvang de Spil

Landelijk registratie nummer (LRK): 124 839 332

GGD rapport

Telefoonnummer locatie: 0512 726 216

 

Clustermanager: Jitske de Boer, 06 1289 6771

 

Download hier de nieuwsbrief van locatie Hummelterp - de Spil.

 

 

In Ureterp staat het multifunctioneel centrum ‘De Wier’. Naast een sporthal zijn er o.a. een jongerensoos, activiteitencentrum, muziekschool, spelotheek, peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang gevestigd.

 

Kinderopvang de Spil

Kinderdagverblijf de Spil biedt een vertrouwde en veilige omgeving waarin je kind kan spelen en ontdekken op zijn/haar eigen tempo. Er wordt gewerkt met het Uk en Puk VVE programma, activiteiten  gericht op de ontwikkeling van het jonge kind. 

 

De Spil is een gecertificeerd kinderdagverblijf voor meertaligheid, er wordt actief Fries en Nederlands gesproken met kinderen en hun ouders. Meer informatie over meertaligheid: SFBO

 

Peuteropvang de Hummelterp

Op de peuteropvang wordt gewerkt met het VVE programma Puk en Ko, dit programma is gericht op (samen) spelen en ontwikkelen. Er vindt een intensieve samenwerking plaats tussen peuteropvang, kinderopvang, de basisscholen en het consultatiebureau.

 

Openingstijden peuteropvang

  • Groep 1: Maandagochtend t/m vrijdagochtend
  • Groep 2: Dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend

 

Brengtijd: tussen 8.30 en 8.45 uur

Haaltijd: tussen 11.45 en 12.00 uur

 

Indien u uw kind al eerder wil brengen of na de peuteropvang een broodje wil laten mee-eten, dan behoort verlengde peuteropvang ook tot de mogelijkheden.

 

Buitenschoolse opvang de Spil

Voorschoolse, naschoolse en flexibele opvang en opvang tijdens de vakanties is allemaal mogelijk bij locatie de Spil. Er wordt een activiteiten programma aangeboden gericht op de diverse leeftijdsgroepen, de activiteiten worden bedacht voor en door de kinderen.