De Kubus - Kinderwoud

Kinderdagverblijf de Kubus en Peuteropvang het Kwetternest

Landelijk registratienummer: 467 356 166

GGD rapport

  

Buitenschoolse opvang de Kubus

Landelijk registratienummer: 325 464 935

GGD rapport

 

KDV en BSO de Kubus zijn te bereiken op: 0512 726 217

POV het Kwetternest is te bereiken op: 0512 726 218

 

Clustermanager: Alma Dedic, 06 2363 1645

 

Download hier de nieuwsbrief van de locatie

 

Locatie de Kubus in Beetsterzwaag is een zelfstandige locatie voor kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Centraal in het dorp en nabij scholen is de locatie gehuisvest. De Kubus bevindt zich in een rustige kindvriendelijke omgeving op loopafstand van bossen, speeltuinen en voetbalvelden.

 

Er vindt een intensieve samenwerking plaats tussen scholen, kinderopvang en consultatiebureau.

 

Kinderopvang de Kubus

De Kubus biedt een vetrouwde en veilige omgeving waarin uw kind kan spelen en ontdekken in zijn eigen tempo. Er is een grote buitenspeelruimte, moestuin, zandbak en uitdagende speeltoestellen.

 

Peuteropvang Kwetternest

De peuteropvang is gedurende de hele week geopend van 8:30 - 12:00 uur. Een combinatie van opvang bij de peuters en het kinderdagverblijf bestaat tot de mogelijkheden. Er wordt intensief samengewerkt tussen beide opvangsoorten en activiteiten worden ook gezamenlijk georganiseerd.

 

Buitenschoolse opvang de Kubus

Op deze locatie biedt Kinderwoud voorschoolse, naschoolse en flexibele opvang aan, evenals opvang gedurende de hele dag in de vakanties. Er wordt veel gebruik gemaakt van de natuur op deze locatie, zo is er onder andere een eigen moestuin. De activiteiten voor de kinderen op de BSO zijn zeer divers, kinderen mogen hier ook zelf over meedenken. Er wordt gezorgd voor een gevarieerd aanbod gericht op diverse ontwikkelingsgebieden voor kinderen van 4-12 jaar.