De Bijenkorf - Kinderwoud

Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Bijenkorf 

Nummer landelijk register (LRK): 311 341 238

GGD rapport

 

Buitenschoolse opvang De Bijenkorf

Nummer landelijk register (LRK): 990 697 496

GGD rapport

 

De locatie is te bereiken op: 0513 615 039

Clustermanager: Simone Luchtmeijer, 06 5731 6896

 

Locatie de Bijenkorf is een eigen locatie van Kinderwoud in Heerenveen-Noord, nabij het ziekenhuis en centrum gelegen. Op deze locatie bieden wij opvang voor kinderen van 0-12 jaar, allemaal onder één dak.

 

Er is een goede samenwerking tussen OBS van Maasdijkschool en CBS de Hoeksteen, er vindt regelmatig overleg plaats tussen scholen en Kinderwoud waarbij de doorgaande leerlijn centraal staat. Er worden gezamenlijke thema's en activiteiten georganiseerd, waaraan kinderen van alle leeftijden deelnemen.

 

De Bijenkorf kenmerkt zich doordat het centraal gelegen is in de wijk, tegenover het Rozenveldje. Het gebouw is recent verbouwd, heeft een moderne uitstraling met mooie groepsruimtes en veel licht. Het buitenterrein is een natuurlijke buitenspeelplaats, een hut van wilgentenen, natuurlijke heuvels en veel beplanting rondom het gebouw. Voor alle leeftijden is er een hoek ingericht waar veilig en vertrouwd gespeeld kan worden.

 

ZwemBSO

Op een tweetal momenten in de week wordt er zwemles gegeven aan kinderen van de BSO. Sportstad biedt ouders een mooi pakket aan, waarbij Kinderwoud ondersteunt in de begeleiding naar zwemles. Heeft u belangstelling voor de zwemBSO dan kunt u contact opnemen met Sportstad of Kinderwoud.

 

Peuteropvang

Er zijn meerdere groepen peuteropvang:

- Maandagochtend en woensdagochtend 8:30 - 11:30u.

- Dinsdagochtend en donderdagochtend 8:30 - 11:30u.