Sylvia Bok

Persoonlijk

Naam: Sylvia Bok Leeftijd: 55      

Gezinssituatie: getrouwd, 2 van mijn 3 kinderen wonen nog thuis Werkervaring/opleidingen: MBO3 Kinderopvang. Al 12 jaar werkzaam als gastouder

 

Opvang

  • Locatie opvang: Siemen Brinksmaweg 2 te Jubbega. Ik vang de kinderen op in onze eigen woning waarbij ze een grote tuin en eigen speelkamer tot hun beschikking hebben. Hoeveel kinderen aanwezig: momenteel 4 kinderen
  • Activiteiten:: Naar het zwembad, de kinderboerderij of het hertenkamp/speeltuin hier in het dorp. Daarnaast bakken we wel eens iets lekker om later samen op te knabbelen. De kinderen kunnen zich bij ons thuis ook goed vermaken. In de speelkamer hebben ze de beschikking tot veel speelgoed en onze tuin is voorzien van een speelhuisje met glijbaan en een zwembadje waar de kinderen onder begeleiding in kunnen.
  • Dagindeling: ’s Morgens ontvangst van de kinderen. Rond 10 uur eten we samen fruit. Vervolgens buiten of binnen spelen of samen iets ondernemen. Rond 12 uur eten we samen een broodje. Daarna gaan de kleinere kindjes naar bed, de andere kinderen naar school of kunnen zich wederom binnen of buiten vermaken, bijvoorbeeld door lekker te knutselen. Aan het einde van de middag worden de meeste kinderen weer opgehaald.
  • Huisdieren: één kindvriendelijk hondje, Buddy
  • Wat vindt ik belangrijk?: Rust, reinheid en regelmaat en dat de kinderen zich op hun gemak voelen en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.
  • Scholen: Ik breng de kinderen naar De Feart en Fan ‘e Wiken. Alle basisscholen in Jubbega zitten in hetzelfde gebouw behalve de scholen buiten de bebouwde kom. Indien nodig is het mogelijk ook de kinderen hier naar school te brengen.

 

Praktische informatie: Tarief: € 5,00 per uur

Opvang van kinderen van alle leeftijden

Contact informatie via Kinderwoud

Telefoonnummer Sylvia: 0516-462009/06-25505787

Foto’s Je kunt een kijkje nemen op mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/UsBoarterstun/?fref=ts

 

 

Voor meer informatie mail naar gob@kinderwoud.nl of bel ons op 0513 610 825.