Jong, de, J.

Persoonlijk

Naam: Jacquliene de Jong
Leeftijd: 25 jaar.
Gezinssituatie: Samenwonend.
Werkervaring / opleidingen: Na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker ben ik gaan werken op kinderdagverblijf “De Bosplaats” van Kinderwoud. Inmiddels ben ik drie jaar werkzaam als freelance gastouder “bij de gezinnen thuis” via het gastouderbureau van Kinderwoud.

 

Opvang
Locatie opvang: Opvang bij de gezinnen thuis.

Hoeveel kinderen aanwezig: De gezinnen variëren meestal tussen de één en de vijf kinderen.

Welke activiteiten onderneemt GO met de kinderen: Ontwikkelingsgerichte activiteiten. Spelen, knutselen en bakken / braden. Ook doen we veel activiteiten buiten huis zoals bezoekjes aan de speeltuin, kinderboerderij, zwembad, indoor speelparadijs en nog veel meer.

Dagindeling: Ik pas mij aan op het dagritme van het gezin. De dagelijkse verplichtingen zoals sporten kunnen tijdens de opvang gewoon doorgaan. 
Huisdieren: De aanwezigheid van huisdieren is geen probleem.

Wat vindt de gastouder belangrijk?: De kinderen groeien op in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik ben lief, betrouwbaar, creatief, duidelijk en consequent. Met deze eigenschappen weet ik rust en veiligheid te bieden. De ouders kunnen de volledige dagtaak aan mij overgeven zoals naar school brengen en sporten. Het voordeel van thuisopvang is dat de kinderen in overleg zelf kunnen aangeven wat ze willen doen;  bij vriendjes spelen, liever mee naar huis of toch nog even voetballen op het school plein, het kan allemaal. Bij ziekte of bijzonderheden is extra opvang altijd bespreekbaar.

Naar welke scholen / psz brengt de gastouder kinderen: De kinderen naar school brengen is geen enkel probleem. Ik ben in bezit van een auto en hierdoor erg flexibel.

 

Praktische informatie
Een gastouder bij u thuis bied vele mogelijkheden. Het gemak dat de opvang met zich mee brengt. Buiten het aantal jaren ervaring in de kinderopvang, heb ik ook ervaring met allergieën en meerlingen.
Tarief: €10,55 per uur per gezin. Ongeacht aantal kinderen.  
Kinderen in de leeftijd van: 0 t/m 12 jaar.

 

Voor meer informatie mail naar gob@kinderwoud.nl of bel ons op 0513 610 825.