Alie Prins

 

Persoonlijk

Ik heet Alie Prins-Boersma en geboren in 1960. Ik ben getrouwd en heb een zoon die is geboren in 1994. Ik heb 11 jaar gewerkt in de verzorging en daarna als pedagogisch medewerkster op het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Ik werk vanaf 1 dec. 2012 als gastouder.

 

Opvang

Ik vang de kinderen op in mijn eigen huis, waar speelruimte in de huiskamer is.

We hebben een kindvriendelijke tuin met speelruimte, waar ik vaak ben met de kinderen. Op dit moment pas ik op een jongetje van 5 jaar oud en een baby.

 

Slapen: Er zijn 3 bedjes op 2 slaapkamers.

Dagindeling : s `morgens drinken en fruit eten – tussen de middag broodje eten- s `middags drinken en koekje. ( eventueel in overleg warme maaltijd). Tussendoor wordt er geslapen/gespeeld / verschoond/fles gegeven/voorgelezen/gewandeld/geknutseld volgens thema`s of jaar getijden/ buiten gespeeld in zandbak/ fietsjes enz.

 

Ik vind het belangrijk dat een kind het naar z`n zin heeft en zich thuis voelt. Ieder kind is anders en uniek. Ik vind rust en regelmaat ook belangrijk bij kinderen. Overdracht doe ik mondeling en eventueel in een boekje.

Ik breng de kinderen naar : De Roerganger/Vogelnest.

 

Praktische informatie: Tarief: Ik volg het tarief van Kinderwoud en vraag maaltijdvergoeding volgens de richtlijnen van  Nibud Leeftijd kinderen: vanaf 12 weken  tot 10 jaar. Contact informatie: gaat via Kinderwoud.

 

 

 

Voor meer informatie mail naar gob@kinderwoud.nl of bel ons op 0513 610 825.