Kosten gastouderopvang

Gastouderopvang is een flexibele vorm van kinderopvang in een huiselijke situatie. Wanneer u interesse in gastouder opvang heeft en nieuwsgierig bent naar de kosten hiervan, kunt u dat eenvoudig berekenen. Omdat de kosten per situatie en daarmee per gezin verschillend zijn, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Zo kunnen wij u een juiste indicatie geven van de kosten van gastouder opvang.

 

Via onderstaande link kunt u in de rekentool een aantal van uw gegevens invullen, waarna deze tool de kosten van gastouderopvang in uw situatie inzichtelijk maakt. Klik hier om uw kosten te berekenen voor gastouder opvang.

 

Wanneer u alvorens het berekenen van de kosten van gastouder opvang eerst meer informatie wenst over gastouder opvang bij Kinderwoud, kunt u contact opnemen met onze bemiddelingsmedewerksters. Zij lichten u graag in over de verschillende mogelijkheden van gastouder opvang. Tevens kunnen zij een passende, vrijblijvende offerte voor u opstellen van de kosten van gastouder opvang. Zij kunnen ook voor u de kosten berekenen voor een gastouder aan huis. Onze bemiddelingsmedewerksters zijn te bereiken op 0513 610 825 of stuur een e-mail naar gob@kinderwoud.nl.

 

Wij helpen u graag verder met al uw vragen over de vormen van gastouder opvang en de daarbij behorende kosten.  

 
Klik hier voor onze bruto tarieven 2018 en een rekenvoorbeeld van de netto kosten.