Kosten buitenschoolse opvang BSO

De kosten van buitenschoolse opvang zijn eenvoudig online te berekenen. De kosten van de buitenschoolse opvang zijn voor iedere situatie en gezin verschillend. Om u een goede indicatie te geven, kunt u de kosten in uw situatie berekenen. Door uw wensen en een aantal persoonlijke gegevens in te vullen kunt u de kosten voor buitenschoolse opvang berekenen via onderstaande link.

 

Bereken hier de kosten voor buitenschoolse opvang.

 

Klik hier voor onze tarieven 2018 en bekijk hieronder onze contractvormen.

 

Bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderwoud komen kinderen in de basisschoolleeftijd (4 – 13 jaar). De buitenschoolse opvang is zowel voor- als tussen- als na schooltijd, op vrije dagen en in de schoolvakanties. Kinderwoud biedt verschillende contract mogelijkheden voor buitenschoolse opvang. Elk type contract neemt andere kosten voor de buitenschoolse opvang met zich mee.

 

Contractvormen        

Kinderwoud biedt drie contractvormen aan, namelijk het schoolwekencontract, jaarcontract en flexibele opvang. Daarnaast biedt Kinderwoud het gebruik van een vakantiekaart aan.

 

Schoolwekencontract

Kinderopvang geregeld gedurende de schoolweken. Het schoolwekencontract geeft recht op kinderopvang tijdens schoolweken (41 weken per jaar), op contractueel vastgelegde dagen. Kinderwoud volgt de vakantieplanning van het Ministerie van Onderwijs.

 

Jaarcontract

Het jaarcontract geeft recht op kinderopvang gedurende het hele jaar op contractueel, vastgelegde dagen (52 weken per jaar). Het Kinderwoud jaarcontract is een zorgeloos contract, welke per maand opzegbaar is.

 

Flexibele opvang

Kinderopvang op elk gewenst moment. Kinderwoud biedt flexibele contract aan, dit houdt in dat uw kind(eren) niet op vaste dagen of tijden gebruik hoeven te maken van de opvang. Voor flexibele opvang op de naschoolse opvang kunt u per kwartier de opvang afstemmen, met een minmum van 2.5 uur per keer

 

Vakantiekaart

Het is natuurlijk mogelijk dat u enkel opvang nodig hebt in schoolvakanties of naast het afgesloten schoolwekencontract. In dat geval bieden wij de mogelijkheid tot het gebruik van de vakantiekaart. Met de vakantiekaart koopt u aan het begin van het jaar minimaal zes dagdelen in, welke in overleg, ingezet kunnen worden.