Kleinschalige kinderopvang

Kleinschalige kinderopvang

Je wilt je kind naar een kleinschalige kinderopvang brengen. Omdat je het belangrijk vindt dat je kind voldoende aandacht krijgt. Hij of zij zich in alle rust kan ontwikkelen en vriendjes kan maken met kinderen in dezelfde leeftijd. Dat begrijpen we bij Kinderwoud maar al te goed. En daarom bieden we allerlei opvangmogelijkheden, waaronder kleinschalige kinderopvang.

 

Als je op zoek bent naar zo'n kleinschalige kinderopvang dan ben je bij Kinderwoud aan het goede adres. We bieden allerlei soorten opvang. Voor kinderen in verschillende leeftijden. We doen dit op kleinschalige basis waardoor we garanderen dat jouw kind de optimaal zorg en aandacht krijgt die het nodig heeft.

 

Elke dag een mooie dag

We doen er alles aan om jouw kinderen elke dag veel plezier te laten beleven. Want bij Kinderwoud is elke dag een mooie dag. Om daarvoor te kunnen zorgen willen we jouw kinderen allereerst een veilig- en geborgen gevoel geven. Bij Kinderwoud moeten de kinderen volledig op het gemak zijn. Een goede band opbouwen met onze pedagogische medewerkers is daarbij ontzettend belangrijk.

 

We hebben ook veel oog voor het sociale aspect van jouw kinderen. Je kind speelt bij ons met allemaal leeftijdsgenootjes. Daardoor kunnen jouw kinderen makkelijk nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

 

Spelenderwijs wijs worden

Elke dag organiseren we tal van leuke activiteiten. Voor elke groep, voor elke leeftijd. Of je kind nu op het kinderdagverblijf zit, of de peuteropvang of de buitenschoolse opvang. Er is meer dan genoeg te doen op onze locaties. We proberen de kinderen ook direct dingen te leren. Dat doen we ook nog eens spelenderwijs. Het motto van onze locatie in Sneek is niet voor niets: Spelenderwijs wijs worden.

 

Een kleinschalige opvang in Friesland

Ben je in Friesland op zoek naar een kleinschalige opvang? Welke leeftijd je kind ook heeft, Kinderwoud is altijd een geschikte keuze voor de opvang van jouw kind of kinderen. Omdat we flexibele opvang hebben, bieden we opvang op maat. Daarom is er voor elk kind in elke situatie opvang bij Kinderwoud.

 

We begrijpen het als je nog vragen hebt of je meer informatie van ons wilt hebben. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag over alle mogelijkheden bij Kinderwoud.