Kinderwoud Kinderopvang viert 45 jarig bestaan

 

Kinderwoud Kinderopvang viert dit jaar haar 45 jarig jubileum. Kinderwoud is trots op deze mijlpaal, zeker na de moeilijke tijden in de kinderopvangbranche. Dit jubileum wordt deze zomer dan ook zeker gevierd.

 

Een feestje waard
De kinderopvangbranche heeft het zwaar gehad. De vraag naar kinderopvang is de afgelopen jaren flink afgenomen en veel kinderopvangorganisaties hebben moeite overeind te blijven. Kinderwoud heeft natuurlijk ook de consequenties van de krimp ervaren maar is  na 45 jaar nog steeds sterk en solide  en daar is de organisatie trots op. Zeker een reden om hierbij stil te staan.

 

Extra aandacht voor iedereen
De missie van Kinderwoud is  ‘Elke dag een mooie dag’. Deze zomer doet Kinderwoud op een aantal dagen voor iedereen er nog een schepje bovenop.

In eerste instantie natuurlijk voor de kinderen met hun ouders. Elke locatie viert het jubileum op haar eigen wijze. Ouders en kinderen horen daar alles over op hun locatie.

Voor de medewerkers volgt na de zomervakantie een feestavond. Een andere groep die ook zeker niet wordt vergeten zijn de gastouders. Voor hen verzorgt Kinderwoud een bijeenkomst waarbij spreker Steven Pont de gastouders kennis en eyeopeners meegeeft. 

Kinderwoud werkt samen en onderhoudt goede contacten met veel organisaties en ook daaraan wil Kinderwoud zeker aandacht geven. Deze relaties van Kinderwoud krijgen binnenkort een uitnodiging voor een interessant evenement.

 

45 jaar Kinderwoud

In 1971 kwam het peuterspeelzaalwerk in Heerenveen van de grond. Dit groeide uiteindelijk uit tot de professionele organisatie SKEP. Na een fusie met kinderopvangorganisatie SKT van Tytsjerksteradiel in 2005 kwam de naam Kinderwoud tot stand. Kinderwoud Kinderopvang is een stichting met 45 jaar ervaring in kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in Friesland. Kinderwoud heeft een fijnmazig netwerk in de gemeenten Heerenveen, Tytsjerksteradiel, Smallingerland, Opsterland en Súdwest Fryslân. Met meerdere  opvanglocaties en gastouderadressen en ruim 300 medewerkers, is Kinderwoud een toonaangevende kinderopvangorganisatie. Elke week zijn er bijna 5.000 kinderen op de kinderdagverblijven, peuterspeelzalen/peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouders van Kinderwoud.

 

Houd voor meer informatie over de jubileumactiviteiten onze facebookpagina in de gaten.