Kinderopvang in Friesland

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Kinderwoud en wilt u graag eens komen kijken op een van onze locaties? Wij geven u met veel plezier een rondleiding.

 

Het is spannend om uw kind(eren) voor de eerste keer naar de kinderopvang te brengen, dat snappen wij als geen ander. U wilt er zeker van zijn dat ‘het wel goed zit’. Daarom kunt u door middel van een rondleiding eens bij ons binnen kijken, proeft u onze warme sfeer en maakt u kennis met onze pedagogisch medewerkers.

 

Daarnaast zullen wij u tijdens de rondleiding meer informatie geven over het dagritme van de groepen, een indicatie geven van de activiteiten en u meer vertellen over hoe wij de ontwikkeling van uw kind volgen. Een rondleiding geeft u mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Wij besteden graag de benodigde tijd aan de rondleiding, zodat u een goed gevoel en beeld krijgt van onze diensten en locaties. Daarom vinden wij het prettig wanneer u voorafgaande aan een rondleiding een afspraak met ons maakt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u tijdens de rondleiding de juiste begeleiding en aandacht krijgt.