Kinderopvang, de verschillende mogelijkheden

Op al onze kinderopvang locaties streven wij naar ‘Elke dag een mooie dag’, omdat wij op onze kinderopvang vinden dat elke dag bijzonder is. Bijzonder voor uw kind, voor u als ouder en voor onze medewerkers. Elke dag heeft namelijk iets moois te bieden. Bij Kinderwoud kinderopvang wordt uw kind opgevangen in dynamische ruimtes, waar alle kinderen de mogelijkheid hebben om samen met hun leeftijdsgenootjes nieuwe dingen te ontdekken. Onder de juiste begeleiding leert een kind uit grote en kleine dagelijkse ervaringen iets waardevols. En zo wordt elke dag een mooie dag!

 

Uw baby voor de eerste keer naar de opvang brengen is een spannend moment. Onze pedagogisch medewerksters en gastouders doen er alles aan om het voor u en uw baby zo aangenaam mogelijk te maken. Kinderwoud biedt op sommige locaties speciale babygroepen. Omdat baby’s zich niet kunnen uiten met woorden, doen zij dit door middel van geluiden en gebaren. Onze medewerksters zijn getraind op deze baby geluiden en gebaren, waardoor zij weten wat uw kind probeert aan te geven.

 

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf biedt kinderopvang voor kinderen tussen de 0 – 4 jaar. Het kinderdagverblijf van Kinderwoud is een kleurrijke, geborgen en veilige kinderopvang plaats, waar kinderen in groepsverband worden begeleid door onze pedagogisch medewerksters, terwijl u aan het werk bent.

 

Gastouderopvang

Gastouderopvang is geschikt voor baby's en kinderen van 0 - 13 jaar. Kinderopvang bij een gastouder thuis, dé manier om flexibele werktijden met flexibele opvang te combineren. Kinderwoud bemiddelt voor 175 gastouders in verschillende gemeenten in Friesland.

 

Peuters 

Naast het kinderdagverblijf en gastouder opvang, biedt Kinderwoud ook peuterspeelzaal / peuteropvang. Deze opvang is bedoeld voor peuters tussen de 2 en 4 jaar.

 

Buitenschoolse opvang

Voor de oudere kinderen (4 - 12 jaar) biedt Kinderwoud flexibele buitenschoolse opvangvormen. Onze BSO locaties bieden een gevarieerd activiteiten programma, met mogelijkheden tot uitbereiding.

 

Welk soort kinderopvang u voor uw kind kiest, is afhankelijk van uw wensen. Komt u er zelf niet uit? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze van kinderopvang.