Kinderopvang
In de buurt

Kinderopvang in de buurt

Ben je op zoek naar een kinderopvang bij jou in de buurt? In Friesland is Kinderwoud dé opvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar. Onze pedagogisch medewerkers zorgen dat jouw kind de zorg en aandacht krijgt die het verdient. We vinden het belangrijk dat jouw kind zich helemaal thuis voelt op één van onze locaties. Doordat we kinderen opvangen in verschillende leeftijdsgroepen, zijn er altijd genoeg kinderen waarmee jouw kind kan spelen.

 

Opvang voor ieder kind

Zoals je inmiddels weet, biedt Kinderwoud opvang voor alle kinderen die opvang nodig hebben. Voor de jongsten hebben we een kinderdagverblijf. Dit is voor baby’s en dreumesen tot 2 jaar. Is je kind tussen de 2 en 4 jaar oud? Dan gaat hij of zij naar de peuteropvang. Vanaf 4 jaar gaat je kind naar school, dus heb je dan opvang nodig? Dan komt je kind terecht op de buitenschoolse opvang.

 

Vind je het belangrijk dat jouw kind opgroeit in een vertrouwde omgeving? Dan is Kinderwoud dé perfect opvang. Omdat we jong en oud opvangen, kan je kind gedurende zijn hele jeugd bij Kinderwoud van opvang genieten.

 

Actief in héél Friesland

Kinderwoud heeft vestigingen in de hele provincie. Daarom is er altijd een kinderopvang bij jou in de buurt. Of je nu op zoek bent naar een kinderdagverblijf, een peuteropvang of een buitenschoolse opvang. Kinderwoud heeft voor ieder kind in Friesland die opvang nodig heeft een plekje.

 

Als je op zoek bent naar een gastouder, helpen wij je ook graag verder. We bemiddelen voor 175 gastouders in heel Friesland. Wil je dat jouw kind wordt opgevangen bij een gastouder thuis. Of wellicht zelfs bij jou thuis? Dan is er altijd een mogelijkheid.

 

Dé kinderopvang bij jou in de buurt

We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van de mogelijkheden van Kinderwoud. Flexibel, opvang op maat met locaties in heel Friesland. Ben je op zoek naar een kinderopvang bij jou in de buurt? Ontdek de mogelijkheden die we aanbieden bij Kinderwoud.

 

Heb je nog vragen of een verzoek? Ook dan komen we natuurlijk graag met je in contact. Stuur ons een mailtje of neem telefonisch contact op en we staan je uiteraard graag te woord.