Kinderopvang in Heerenveen

Kinderwoud Kinderopvang biedt in Heerenveen en omgeving professionele kinderopvang aan. Onze locaties in de gemeente Heerenveen hebben allen hun eigen aardigheden, net als kinderen en onze pedagogisch medewerkers. Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke kwaliteiten en dat geldt ook voor onze opvanglocaties in de gemeente Heerenveen. Vaak zijn onze locaties gevestigd nabij of zelfs in scholen. Hierdoor kunnen wij nauw samenwerken met deze scholen. Daarnaast bieden wij in Heerenveen de extra service om uw kind van de opvang naar zijn of haar sport / hobby te brengen. In een enkel geval kunnen wij uw aanvraag niet honoreren. Dit heeft dan te maken met de logistieke planning of veiligheidsvoorschriften. Wij informeren u dan zo snel mogelijk.

 

Hier vindt u al onze locaties in Heerenveen en omgeving. U kunt al onze locaties in één oogopslag zien. Of kies voor een bepaald opvangsoort om te zien waar deze opvanglocaties gevestigd zijn.

 

Bent u nieuwsgierig naar één van onze locaties in Heerenveen? Komt u gerust eens vrijblijvend bij ons kijken. U kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen op 0513 610 825. Voor overige vragen kunt u tevens op dit telefoonnummer terecht. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.