Kinderopvang Opsterland

Sinds 1 februari heeft Kinderwoud Kinderopvang diverse kinderopvanglocaties overgenomen in de gemeente Opsterland. Dit betekent dat Kinderwoud vanaf die datum haar diensten ook aanbiedt in Beetsterzwaag, Ureterp, Gorredijk en de Tijnje. 

 

Onze kinderopvang locaties in de gemeente Opsterland bieden kinderopvang aan waar kinderen zich op een leuke en speelse manier kunnen ontwikkelen. De activiteiten worden met zorg samengesteld door de pedagogisch medewerkers. Zij verzorgen de opvang in een warme, geborgen sfeer waarin uw kind de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

 

Op de locatiepagina vindt u al onze kinderopvang locaties in gemeente Opsterland. Op deze pagina is het tevens mogelijk om uw zoekopdracht voor kinderopvang in gemeente Opsterland te specificeren op woonplaats en opvangvorm (kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang). 

 

Wenst u meer informatie over onze kinderopvang locaties in de gemeente Opsterland? Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl