Kinderdagverblijf in Sneek

Kinderwoud heeft twee kinderdagverblijven in Sneek. Onze kinderdagverblijven zijn een professionele en warme omgeving, waar uw kind zichzelf kan en mag zijn. Het ene kinderdagverblijf is gevestigd in Duinterpen, het andere kinderdagverblijf heet het Zonnetje en is gevestigd aan Mr. C.P.M. Rommestraat. Beide kinderdagverblijven in Sneek bieden uw kind van 0 tot 4 jaar een geborgen omgeving terwijl u aan het werk bent.

 

Het kinderdagverblijf in Sneek biedt uw kind de mogelijkheid om met andere kinderen te spelen en hier van te leren. Door met andere kinderen te spelen, wordt de ontwikkeling van uw kind gestimuleerd. Spelenderwijs wijs worden, dat is ons motto op het kinderdagverblijf in Sneek. Onze kinderdagverblijven beschikken over spelmateriaal welke precies aansluit bij de ontwikkeling van uw kind.

 

Kom gerust eens een kijkje nemen op (één van) onze kinderdagverblijven in Sneek. Zo kunt u de sfeer proeven, een indruk van de pedagogisch medewerksters krijgen en kijken of het een fijn en veilig tweede ‘thuis’ is voor uw kind. Wij vinden het prettig wanneer u vooraf een afspraak maakt. Dit kan eenvoudig en vrijblijvend, bel naar 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl en vraag naar de mogelijkheden van het kinderdagverblijf in Sneek.