Kinderdagverblijf in Heerenveen

Kinderwoud heeft op verschillende locaties in en rondom Heerenveen kinderdagverblijven. Het kinderdagverblijf van Kinderwoud is een inspirerende omgeving waar uw kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerksters zorgen samen met uw kind en zijn of haar leeftijdsgenootjes voor elke dag een mooie dag.

 

Elke dag heeft namelijk iets moois te bieden. Onze kinderdagverblijven in en rondom Heerenveen geven elke dag iets bijzonders. Van ‘samen spelen en bewegen’ tot ‘lekker in je uppie een prachtige tekening maken’. Op onze kinderdagverblijven in Heerenveen leert uw kind, onder de juiste begeleiding uit grote en kleine ervaringen iets waardevols.

 

Kinderwoud biedt in Heerenveen twee soorten kinderdagverblijfgroepen aan. Het ene kinderdagverblijf biedt verticale groepen. Dat wil zeggen dat er verschillende leeftijden (van 0 – 4 jaar) binnen één groep zijn. Daarnaast biedt Kinderwoud tevens de mogelijkheid om te kiezen voor speciale baby groepen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van beide groepsvormen.

 

Voor meer informatie over kinderdagverblijf in Heerenveen of het aanvragen van een rondleiding op één van onze kinderdagverblijf locaties, kunt u contact met ons opnemen via 0513 610 825 of stuur een e-mail naar info@kinderwoud.nl. Onze medewerksters staan u graag te woord.