Kinderopvang
in Drachten

Kinderdagverblijf in Drachten

Het kinderdagverblijf van Kinderwoud in Drachten heet Het Bunderbos en is gevestigd in het Adverium. Het Adverium is gevestigd langs de A7.

 

Kinderopvang Drachten

 

Ons kinderdagverblijf in Drachten biedt kinderen tussen de 0 en 4 jaar op een speelse en ongedwongen manier  elke dag een mooie dag. Onder de begeleiding van onze pedagogisch medewerksters worden activiteiten gedaan welke aansluiten op de behoefte van uw kind. Op ons kinderdagverblijf in Drachten is ieder kind uniek. Wij vinden het belangrijk dat uw kind in een geborgen, flexibele en kleurrijke omgeving op zijn of haar eigen ontdekkingstocht gaat en zich  samen met leeftijdsgenootjes ontwikkelt.

 

Kennismakingsgesprek kinderdagverblijf in Drachten

 

Voor veel jonge kinderen is het kinderdagverblijf meestal de eerste, andere leefsituatie buiten het gezin. Dit is spannend voor zowel u als ouders als voor uw kind. Daarom nodigen wij u, voorafgaande aan de opvangperiode, altijd uit voor een kennismakingsgesprek op het kinderdagverblijf in Drachten.

 

Het kennismakingsgesprek is een belangrijk moment, waarin wij informatie uitwisselen, specifieke opvoedingsvragen beantwoorden en afspraken maken over de verzorging van uw kind op het kinderdagverblijf in Drachten.

 

Locaties kinderopvang Drachten

 

 

Mogelijkheden kinderopvang Drachten

 

Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden van ons kinderdagverblijf in Drachten. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens een kijkje te komen nemen. Wij willen u dan wel vragen om voorafgaande een afspraak te maken door te bellen naar 0513 610 85 of info@kinderwoud.nl

 

Aanmelden kinderopvang Drachten

 

Meld je direct aan voor kinderdagverblijf Drachten.