Gastouderopvang bij
Kinderwoud
Wil jij je als gastouder
bij ons aanmelden?
Klik hier

Gastouderopvang

Spelen, leren, ontdekken en ontspannen in een huiselijke sfeer. Met gastouderopvang van Kinderwoud staat persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging centraal. Je kind wordt opgevangen in een veilige en rustige omgeving met iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht. Wij bieden flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar waarbij jouw kind thuis bij de gastouder of in je eigen huis wordt opgevangen.

 

Voordelen en kwaliteit gastouderopvang

Onze bemiddelingsmedewerkers zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk begeleid wordt bij het vinden van de juiste gastouder.

 

  • Wij zoeken een gastouder op maat. Jouw wensen met betrekking tot de gastouderopvang worden door ons geïnventariseerd door middel van een intakegesprek. Aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar een passende gastouder voor jouw gezin.
  • Persoonlijk contact is voor ons van belang; onze bemiddelingsmedewerkers zijn aanwezig bij alle gesprekken in aanloop naar de opvang.
  • Wij bieden regelmatig thema avonden op pedagogisch vlak. Daarnaast besteden wij aandacht aan de manier waarop de gastouder ons pedagogisch beleid vertaalt in haar opvang. Dit doen we in jaarlijkse huisbezoeken.
  • Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur zijn de medewerkers van het gastouderbureau telefonisch en via de mail bereikbaar. Je hoeft dus nooit lang te wachten op antwoord.
  • Bij ziekte van de gastouder is het in veel gevallen mogelijk vervangende opvang te regelen binnen ons brede aanbod aan verschillende opvangvormen.

 

Ben je geïnteresseerd in gastouderopvang? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn te bereiken op 0513-610825 of via de e-mail gob@kinderwoud.nl. Zij helpen je graag verder.