Vacatures

Wilt u graag aan het werk als gastouder en bent u opzoek naar leuke oppaskinderen? Bekijk dan onze vacatures hieronder. Bij Kinderwoud worden gastouder gezocht voor zowel opvang bij de gastouder thuis als voor thuisopvang bij de kinderen thuis. Bent u geïnteresseerd in een van de onderstaande vacatures? Neem dan contact op met het gastouderbureau van Kinderwoud. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn te bereiken op 0513-610825 of per e-mail via gob@kinderwoud.nl. Zij helpen uw graag verder.

 

Gastouder aan huis gezocht in Heerenveen

Voor een gezin op de Akkers in Heerenveen zoeken we een gastouder, bij voorkeur aan huis, die beschikbaar is op dinsdag en 1x per 2 weken in het weekend. Het gaat om een gezin van 3 kinderen (4, 8 en 10 jaar oud).

 

Gastouder aan huis gezocht in Oudeschoot

Voor een gezin in Oudeschoot zijn wij op zoek naar (bij voorkeur) een gastouder aan huis, vanwege flexibele tijden (’s ochtends vanaf 05.30 of tot later in de avond 21.30 uur). Het gaat om een gezin met twee kinderen van 9 en 7 jaar oud. De opvang is zo spoedig mogelijk gewenst.

 

Gastouder aan huis gezocht in Oranjewoud

In Oranjewoud zoeken wij per 1 april 2022 een gastouder aan huis voor een gezin met 4 kinderen. Het betreft schoolgaande kinderen in de leeftijd van 11, 9, 6 en 4 jaar oud. De opvang is op maandag en dinsdag voor- en na schooltijd en op donderdag alleen voor schooltijd.