Vacatures

Wilt u graag aan het werk als gastouder en bent u opzoek naar leuke oppaskinderen? Bekijk dan onze vacatures hieronder. Bij Kinderwoud worden gastouder gezocht voor zowel opvang bij de gastouder thuis als voor thuisopvang bij de kinderen thuis. Bent u geïnteresseerd in een van de onderstaande vacatures? Neem dan contact op met het gastouderbureau van Kinderwoud. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn te bereiken op 0513-610825 of per e-mail via gob@kinderwoud.nl. Zij helpen uw graag verder.

Gastouder aan huis gezocht in Akkrum
Voor een gezin in Akkrum met twee jongens van 3 en 5 jaar oud zijn wij per 1 november op zoek naar een enthousiaste gastouder aan huis. Het gaat om de maandag van 13.00 - 17.00 uur, dindag van 13.00 - 17.00 uur en woensdag van 18.30 - 23.00 uur.

 

Gastouder aan huis gezocht in Schraard
Voor een gezin in Schraard zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende gastouder aan huis voor de opvang van twee kinderen van 6 en 7 jaar oud. Het gaat om twee middagen in de week van 13.30 - 19.00 uur (dagen in overleg). 

De kinderen gaan naar OBS ‘t Wad in Harlingen. Indien nodig is er een auto beschikbaar om de kinderen uit school te halen. Daarnaast zijn er een hond en wat buitendieren zoals kippen en pony's.

 

Gastouder aan huis gezocht in Heerenveen

Voor een gezin in Heerenveen zijn wij op zoek naar een gastouder aan huis voor de opvang van twee kinderen van 7 jaar en 9 jaar. Het gaat in ieder geval om woensdag- en vrijdagmiddag na schooltijd van 14.00 tot 18.00 uur en in de vakanties de hele dag. Daarnaast is de maandagmiddag bespreekbaar.
Vanaf mei/juni 2022 zijn hele dagen gewenst ivm de komst van een baby in het gezin.

 

Gastouder aan huis gezocht in Hallum

Wij zijn op zoek naar een gastouder aan huis voor twee meisjes van 4 en 6 jaar in Hallum (6,5 uur per week). Het gaat om maandag- en donderdagmiddag of dinsdag- en donderdagmiddag (alleen tijdens schoolweken & schoolvakanties vrij).

 

Gastouder aan huis gezocht in Elsloo

Een gastouder gezocht voor een actieve 8 jarige jongen op maandagmiddag en vrijdagmiddag. Het gaat om opvang aan huis, maar wel bij voorkeur ophalen van school in Oosterwolde. De gastouder is ondernemend, kan inspelen op de behoefte van deze jongen en houdt van buiten zijn.

 

Gastouder gezocht in Heerenveen

Voor een baby (6 maand oud) zijn wij op zoek naar een gastouder die opvang kan bieden op zaterdag, de gehele dag. De opvang zal van start gaan in augustus 2021.