Zelfstandig gastouder bij Kinderwoud

Dagelijks kinderen opvangen als zelfstandig ondernemer, maar dan wel met de voordelen van een gastouderbureau. Dat kan bij Kinderwoud!

Door middel van onze Franch & Free formule, stellen wij gastouders in staat om als zelfstandig ondernemer te werken in de kinderopvang. De zelfstandige gastouder kan werken volgens het kwaliteitsconcept en onder de vlag van Kinderwoud. Op deze manier kunt u een beroep doen op onze kennis en expertise op het gebied van kinderopvang en samen met Kinderwoud van elke dag een mooie dag maken.

 

Voordelen zelfstandig gastouder bij Kinderwoud

Als zelfstandig gastouder bij Kinderwoud kunt u gebruik maken van veel extra faciliteiten, zoals publiciteit, pedagogiek en trainingen en hulp bij de administratie. Daarnaast biedt deze vorm van gastouderopvang ook fiscale voordelen, zoals zelfstandigenaftrek en startersaftrek. Gastouders hoeven in deze situatie niet te voldoen aan de eisen die de wet stelt aan kinderdagverblijven. Bovendien krijgt u een bonus van €75,- per gezin bij het aanbrengen van nieuwe koppelingen en ontvangt u maandelijks een extra vergoeding van €8,65 per kind dat u opvangt. Meer informatie over bijvoorbeeld de startersaftrek kunt u op de site van

de belastingdienst vinden.

 

Wilt u meer weten over onze Franch & Free formule?

Bekijk dan de informatiemap over zelfstandig gastouder bij Kinderwoud.  

 

Aan de slag als zelfstandig gastouder

Heeft u interesse om als zelfstandig gastouder aan de slag te gaan of bent u gastouder en wilt u weten welke franchise mogelijkheden er voor u zijn? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0513-610825 of via gob@kinderwoud.nl.

Wij helpen u graag verder.