Gastouders gezocht

Wilt u graag aan het werk als gastouder en bent u opzoek naar leuke oppaskinderen? Bekijk dan onze vacatures hieronder. Bij Kinderwoud worden gastouder gezocht voor zowel opvang bij de gastouder thuis als voor thuisopvang bij de kinderen thuis. Bent u geïnteresseerd in een van de onderstaande vacatures? Neem dan contact op met het gastouderbureau van Kinderwoud. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn te bereiken op 0513-610825 of per e-mail via gob@kinderwoud.nl. Zij helpen uw graag verder.

 

 

Gastouder aan huis gezocht in Elsloo

Een gastouder gezocht voor een actieve 8 jarige jongen op maandagmiddag en vrijdagmiddag. Het gaat om opvang aan huis, maar wel bij voorkeur ophalen van school in Oosterwolde. De gastouder is ondernemend, kan inspelen op de behoefte van deze jongen en houdt van buiten zijn.

 

Gastouder gezocht in Heerenveen

Voor een baby (6 maand oud) zijn wij op zoek naar een gastouder die opvang kan bieden op zaterdag, de gehele dag. De opvang zal van start gaan in augustus 2021.

 

Gastouder aan huis gezocht in IJlst
Voor twee kinderen van 9 en 7 jaar zijn wij voor de maandag en donderdag op zoek naar een gastouder aan huis in IJlst. Het betreft voorschoolse opvang vanaf 7.15 uur en naschoolse opvang.