Meld u aan als gastouder
bij Kinderwoud!
Aanmelden

Gastouder worden bij Kinderwoud

Overweegt u om gastouder te worden? Deze kleinschalige vorm van kinderopvang geeft u de ruimte om ieder kind persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging te geven. Als gastouder draagt u de verantwoordelijkheid voor de opvang van maximaal 6 kinderen en zorgt u voor een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving, waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel kinderen u wilt opvangen. Naast de dagelijkse verzorging ondersteunt u de ouders bij de ontwikkeling en opvoeding van hun kinderen.

 

Het gastouderbureau van Kinderwoud is altijd op zoek naar nieuwe gastouders die met veel enthousiasme aan de slag willen gaan. Ontdek welke kwaliteitsvoorwaarden aan gastouders worden gesteld, welke vacatures in uw regio zijn en wat Kinderwoud voor u kan betekenen.

 

Voordelen gastouder worden bij Kinderwoud

Kinderwoud ondersteunt u graag bij het opvangen van kinderen en de weg hiernaartoe. Van het behalen van uw diploma tot het vinden van een passend gezin. Wij zorgen ervoor dat u de professionele en persoonlijke zorg kunt bieden die de kinderen nodig hebben. Hieronder vindt u alle voordelen die Kinderwoud u als gastouder te bieden heeft.

 

  • Bij Kinderwoud hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Onze bemiddelingsmedewerker is aanwezig bij alle gesprekken in aanloop naar de opvang, zoals het kennismakingsgespreken het koppelingsgesprek.
  • De bemiddelingsmedewerksters bieden ondersteuningaan gastouders bij opvoedingsvragen. Bij lastige kwesties hebben wij een pedagoog in dienst die advies kan geven.
  • Wij bieden, onder bepaalde voorwaarden, een vergoeding voor de kosten van kinder EHBO, de Verklaring Omtrent Gedrag en eventuele kosten die de gemeente in rekening brengt.
  • Kinderwoud organiseert regelmatig thema avonden op pedagogisch vlak voor gastouders. Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over belangrijke onderwerpen binnen gastouderopvang of worden cursussen gegeven over bijvoorbeeld babygebaren.

 

Aanmelden en contact

Is het gastouderschap echt iets voor u en wilt u gastouder worden bij Kinderwoud? Meld u dan aan via ons aanmeldformulier. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn te bereiken op 0513-610825 of via e-mail gob@kinderwoud.nl.