Gastouderopvang

Bent u op zoek naar opvang voor uw kinderen waar zij volop persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging krijgen? Met gastouderopvang van Kinderwoud worden uw kinderen opgevangen in een veilige en rustige omgeving met iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht. Het gastouderbureau van Kinderwoud biedt kleinschalige, flexibele opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Uw kinderen worden thuis bij de gastouder of in hun eigen huis opgevangen. Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen naar een opvang gaan waar u op kunt vertrouwen. De kinderen moeten lekker kunnen spelen, leren, ontdekken en ontspannen in een huiselijke sfeer. Doordat gastouderopvang een kleinschalige vorm van kinderopvang is, krijgt ieder kind veel individuele aandacht. Dit zorgt ervoor dat er al snel een hechte band ontstaat tussen gastouder en kind.

 

Het gastouderbureau van Kinderwoud bemiddelt in Friesland in twee vormen van gastouderopvang, namelijk gastouderopvang bij de gastouder thuis en thuisopvang. Bij thuisopvang komt de gastouder bij u thuis.

 

Voordelen en kwaliteit gastouderopvang

Als ouder wilt u natuurlijk dat de opvang voor uw kind goed geregeld is. Bij het gastouderbureau van Kinderwoud zorgen onze bemiddelingsmedewerkers ervoor dat u zo goed mogelijk begeleid wordt bij het vinden van de juiste gastouder voor uw gezin. Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen van gastouderopvang bij Kinderwoud en hoe wij zorgen voor de kwaliteit van de opvang. Ook kunt u hier ons GGD-rapport inzien. 

 

  • Wij zoeken voor u een gastouder op maat. Uw wensen met betrekking tot de gastouderopvang worden door ons geïnventariseerd door middel van een intakegesprek. Aan de hand daarvan kunnen wij opzoek naar een passende gastouder voor uw gezin.
  • Bij Kinderwoud hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. De bemiddelingsmedewerkers zijn aanwezig bij alle gesprekken in aanloop naar de opvang, zoals het kennismakingsgesprek en het koppelingsgesprek.
  • Het gastouderbureau van Kinderwoud beschikt over een uitleenservice. Gastouders kunnen kosteloos artikelen van ons lenen die nodig zijn voor de opvang van kinderen, bijvoorbeeld een box of buggy. U als ouder hoeft dus niet met spullen heen en weer te sjouwen of dubbel aan te schaffen.
  • Wij bieden de gastouders minimaal 2 keer per jaar een thema avond op pedagogisch vlak. Ook besteden wij veel aandacht aan de manier waarop de gastouder ons pedagogisch beleid vertaalt in haar opvang. Dit doen we in jaarlijkse huisbezoeken.
  • Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur zijn de medewerkers van het gastouderbureau telefonisch en via de mail bereikbaar voor al uw vragen met betrekking tot de opvang. U hoeft dus nooit lang te wachten op antwoord.
  • Op basis van onze voordelige tarieven, maken wij voor u een vrijblijvende kostenindicatie voor de door u gewenste opvang.
  • Bij ziekte van de gastouder is het in veel gevallen mogelijk vervangende opvang te regelen binnen ons brede aanbod aan verschillende opvangvormen.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in gastouderopvang? Neem gerust contact met ons op. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn te bereiken op 0513-610825 of via de mail gob@kinderwoud.nl. Zij helpen u graag verder.